DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kılıçoğlu Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı

    Kılıçoğlu Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı
    01.06.2017
    A+
    A-

    23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit ve Megaron Çatı Teknolojileri en yeni ürün ve hizmetlerini bu fuarda sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

    Bu yıl 39’uncu kez organize edilen Yapı Fuarı’nda Kılıçoğlu Kiremit markası da yerini aldı. Yurtiçi ve yurtdışından bir çok firmanın katıldığı fuarda Kılıçoğlu Kiremit, Mikrokil Teknolojisi ile ürettikleri kil kiremitlerini, üretimine 2014 yılında başladıkları Megaron Çatı Teknolojisi ürünlerini, Ecotitanyum havayı temizleyen kiremitlerini ve birçok yeni ürününü tanıttı.

    Uzun Ar-Ge çalışmalarından sonra üretimine başlanan ve ilk kez Yapı Fuarı’nda tanıtılan Megaron Ultra Serisi modern dizaynı ile geleneksel kil kiremidin üstün özelliklerini birleştiren bir ürün. Ultra Serisi, Kil Kiremidin sağlamlık, uzun ömür, renk dayanımı, yüzey düzgünlüğü gibi üstün özelliklerini modern mimari uygulamalarla birleştiriyor.
    Kılıçoğlu’nun fuarda tanıttığı bir diğer yeni ürünü Titanyum Çinko Çatı çözümleri oldu. Kiremit ile birlikte çatıda özel detaylarda görsel estetik çözümlerinin yanı sıra uzun ömürlü detay çözümü sunan ürün grubu da fuarda ilgi çekti.

    FUAR BULUŞMA NOKTAMIZ
    İstanbul Yapı Fuarı’na katılmalarının sektörleri için önemli olduğunu vurgulayan Kılıçoğlu Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir ‘’Fuarlar eski önemini yitirmiş olsa da bizim açımızdan bayilerimiz ile buluştuğumuz, sektörün nabzının tutulduğu bir platform. Ayrıca Kılıçoğlu olarak her yıl yeniliklerimizi, inovatif ürünlerimizi ilk kez Yapı Fuarı’nda sergiliyoruz. Ziyaretçi sayısı ve profili olarak İstanbul Yapı Fuarı diğer organizasyonlara göre daha iyi durumda. Günümüzde internetten tüm ürünleri görme imkanına sahip olunsa da bir çok kişi ürünleri yakından incelemek için fuara geliyor. Biz Kılıçoğlu olarak fuarın en eski katılımcıları arasındayız. Sektörün buluşması olarak da nitelendirilen İstanbul Yapı Fuarı’nda katılımcı olmak firmalar için bir prestij ‘’ yorumunda bulundu.

    FUAR KATILIMCILARININ KİM OLDUĞU ÖNEMLİ
    Fuarı tüm yapı sektörünün bir araya geldiği büyük bir platform olarak nitelendiren Kılıçoğlu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir ‘’Yapı Fuarı organizatörlerine seslenerek daha verimli bir fuar ortamının nasıl olması gerektiğini tarif etti. ‘’Türkiye genelinden müteahhitler, mimarlar, mühendisler, imar müdürleri ve proje yöneticileri fuara getirilmeli, bizi asıl onların tanıyor olmasına ihtiyaç var. Bunu gerçekleştirdiğimiz zaman nitelikli bir fuar gerçekleşmiş olacak ‘’ dedi.

    90 YILLIK BAŞARI
    Endel Grup yönetiminin tamamının katıldığı fuarda Kılıçoğlu Kiremit kuruluşlarının 90. yılı özelinde bir de kutlama yaptı. 90. yıl pastasını Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Savaş Özaydemir, Endel Endüstriyel Ürünler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir, Kılıçoğlu Yapı Malzemeleri Grup Başkanı Barış Y. Özaydemir, Pazarlama Müdürü Ali Osman Özaydemir kesti. Tüm Kılıçoğlu çalışanlarının katıldığı kutlama fuarın üçüncü günü gerçekleşti.

    1000’in üzerinde katılımcı firma, 80 binin üzerindeki ziyaretçi sayısı ile 5 gün süren yapı fuarı sektöre dair birçok panele ve etkinliğe de ev sahipliği yaptı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.