DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kilim Mobilya en yeni 2020 mobilya modelleriyle İMOB’da

    Kilim Mobilya en yeni 2020 mobilya modelleriyle İMOB’da
    13.01.2020
    A+
    A-

    Yerli ve yabancı 150 bin sektör profesyonelini ağırlayacak olan İMOB Fuarı’nda Kilim Mobilya, 2020 mobilya koleksiyonunu ve en yeni modellerini görücüye çıkartacak. Bu yeni yılda mobilya modasında; metal, doğal ahşap ve mermerin özgün formlarına; kahverengi, krem, gri, klasik mavi ve adaçayı yeşili eşlik ediyor. ‘Tasarımda Öncüyüz’ mottosu ile 21-26 Ocak tarihleri arasında İMOB fuarında Kilim Mobilya, 4-B10  holde tasarıma ilgi duyan herkesi bekliyor.

    2020 yılında yurt içi mağaza sayısını 200’e yurt dışı mağaza sayısını ise 35’e çıkarmaya hazırlanan, ihracat yaptığı ülke sayısını da 44’den 50’ye çıkaracak olan Kilim Mobilya, İMOB Uluslararası İstanbul Fuarı’na katılacak.

    Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) ve Ticaret Bakanlığı işbirliği ile düzenlenen fuarın Türk mobilyasının tasarım gücünü dünyaya göstermek için son derece önemli olduğunu söyleyen Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı: ”Sektörümüzün önemli buluşma noktası olan İMOB Fuarı’na yeni ürünlerimizle katılıyoruz. 2020 trendlerine uygun geliştirilen yeni nesil ürünlerimizi,  dünyanın 50 farklı noktasından fuarı ziyaret edecek sektör profesyonellerine tanıtma fırsatı yakalayacağız. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de yabancı ziyaretçi profilinin artacağına inancımız tam. Ürünlerimizin beğenileceğini düşünüyoruz.  Türkiye’nin ikinci en büyük mobilya ihracatçısı olarak İMOB Fuarı, ihracat hedeflerimizde oldukça önemli” dedi.

    Fuarda tanıtımı yapılacak olan 2020 modelleri hakkında bilgi veren Kilim Mobilya, yeni yılın trend renklerini kahverengi, krem, gri, klasik mavi ve adaçayı yeşili olarak açıkladı. Daha çok metal, doğal ahşap ve mermerle kombine edilen mobilyaların 202o’ye damga vuracağını kaydeden Kilim ayrıca,  detaylarda ise rose, bakır ve pirinç gibi materyal kullanımının öne çıkacağını aktardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.