DOLAR 32,3258
EURO 35,2083
ALTIN 2247,291
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kingston Dijital “Canvas” serisi yeni flash kartları duyurdu

    Kingston Dijital “Canvas” serisi yeni flash kartları duyurdu
    13.03.2018
    A+
    A-

    Bellek depolama ürünleri ve teknoloji çözümleri alanlarında dünya lideri Kingston Technology Company Inc.’in Flash bellek iştiraki Kingston Digital, Inc.,“Canvas” serisi yeni Flash kartlarını duyurdu. Canvas, SD ve microSD ailesine katılacak ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uyacak olan üç yeni kart sunuyor: Select, Go ve React.

    Standart ve yaratıcı kullanıcılar, Canvas hafıza kartları ile mevcut en iyi depolama ortamını seçebilirler. Kartlar, kullanımda gerekli olan güvenilirliği, esnekliği ve performansı sağlamak için tasarlandı. Hayal güçleri onları nereye götürürse götürsün kullanıcılar, dayanıklılığı test edilen Canvas kartları diledikleri her yerde yanlarında güvenle taşıyabilecekler.

    Canvas kart serisi içerisinde:

    Canvas Select™:

    Güvenilir olması için tasarlanmış olup, doğrult-çek fotoğraf makineleri, akıllı telefonlar, HD film veya yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekmeyi ideal hale getirir.
    80MB/s okumaya varan Class 10 UHS-I hızları1.
    SD için 128GB ve microSD için 256GB’a varan kapasite2.

    Canvas Go™:

    Hareket halinde çekim yapanlar için, 1080P’de, hatta 4K’da DSLR, drone veya aksiyon kamerasında bile hayatın içindeki maceraları filme almak için idealdir.
    90MB/s okuma, 45MB/s yazmaya varan Class 10 UHS-I U3 hızları1.
    SD için 512GB ve microSD için 128GB’a varan kapasite2.
    Canvas React™:

    4K video çekimi veya DSLR, aynasız kamera veya akıllı telefon üzerinde çarpıcı seri fotoğraflar çekerken, sizin kadar hızlı olacak şekilde tasarlandı.
    100MB/s okuma, 80MB/s yazmaya varan Class 10 UHS-I U3 hızları1.
    SD için 256GB ve microSD için 128GB’a varan kapasite2.
    Kingston Flash Kart Yöneticisi Annette Chan, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayan yeni ve geliştirilmiş depolama çözümleri üretme konusunda her zaman kararlıyız. Canvas flash kartlar, dayanıklı, depolama kapasiteleri yüksek ve hayatın içinden gelen anıları her yerde yakalamak için hızlı aktarıma sahipler” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.