DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyacanı

    KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyacanı
    28.04.2018
    A+
    A-

    Bugüne kadar inşa ettiği 80 bin konutla kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına yayan ve insanımıza yaşanabilir alanlar sunan KİPTAŞ’ın Silivri Konutları 3. Etap projesinde kura çekimi heyecanı yaşandı. Evi olmayan vatandaşlar için geliştirilen projede 1.508 konut Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle belirlendi.

    1.508 adetten oluşan Silivri Konutları 3. Etap için ön müracaatta yaklaşık 6 katı talep alan KİPTAŞ, Hamza Yerlikaya Spor Kompleksinde Noter huzurunda düzenlenen kura çekiminde hak sahiplerini belirledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Eyüp Karahan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım’ın da katıldığı kura çekiminde Hamza Yerlikaya Spor Kompleksini dolduran vatandaşlar büyük heyecan yaşadı.

    Sosyal konut projelerinde engelleri kaldıran KİPTAŞ, Silivri Konutları 3. Etap’ta 99 adet 2+1 giriş kat daireyi engelli vatandaşlarımıza tahsis etti. Projede zemin kat daireler engelli vatandaşlarımız için ihtiyaca uygun olarak tasarlanarak teslim edilecek.

    İSMET YILDIRIM; “KURADA ÇIKMAYANLAR ÜZÜLMESİN, 2. ETAP GELİYOR”

    KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Kurulduğumuz günden bugüne dek halkımıza sosyal konutlar sunmaya devam ediyoruz. Her projemize halkımızın ilgisi çok yoğun oluyor. Silivri Konutları projemize de 6 kat talep geldi. Bugün kurada ismi çıkmayan vatandaşlarımız üzülmesin. Silivri Konutları’nın 2. etabı için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ramazan Bayramı’na kadar 2. etabımızın detaylarını paylaşacağız. Bu dönemde 10 bin konut hedefimiz vardı, son projelerimizle birlikte bu hedefimizi yakaladık. Önümüzdeki dönem için şimdiden yeni hedefler koymaya başladık. Kurada ismi açıklanan ailelere konutları şimdiden hayırlı olsun” dedi.

    ORTA VE DAR GELİRLİ AİLELER İÇİN GELİŞTİRİLDİ

     Kaliteli yaşamı İstanbul’un dört bir yanına taşıyan ve yaşanabilir konforlu alanlar sunan İBB iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’un yeşili ve deniziyle hem yazlıkçıların hem de oturumcuların tercih ettiği bölgesi Silivri’de Silivri Konutları 3. Etap’ı hayata geçiriyor.

    Orta ve dar gelirli aileler geliştirilen projede amaç; İstanbul sınırları içerisinde hiç evi olmayan vatandaşların uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla ev sahibi olmasını sağlamak.

    Estetik mimarisi, deniz manzaralı daireleri ve birinci sınıf malzeme kalitesiyle sosyal konut algısının yeniden inşa edileceği Silivri Konutları 3. Etap projesi,  bölgenin sembol projelerinden biri olacak.

    Proje, gerek konumu gerekse konforlu yaşam alanları ve zengin sosyal donatılarıyla bölgedeki değişime öncülük edecek nitelikte.

    2-1 DAİRELER 195 BİN TL OLARAK BELİRLENDİ

     173 bin 606 metrekarelik alan üzerinde 1.508 konuttan oluşan Silivri Konutları 3. Etap’ta 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

    Projede 92 metrekare 2+1 daireler 195 bin TL, 112 metrekare 3+1 daireler ise 215 bin TL olarak belirlendi. Silivri Konutları 3. Etap’ta alıcılara; 36 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar banka kredili taksit imkanı da sağlanıyor.

     ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

     Site sakinlerinin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan Silivri Konutları 3. Etap projesinde; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, spor sahası, cami, sağlık ocağı, okul ve prestijli ticari alanlara da yer veriliyor.

    LOKASYON AVANTAJI SAĞLIYOR

    Silivri Konutları 3. Etap, son derece cazip bir noktada yer alan lokasyonuyla İstanbulluların tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alacak.

    E-5 Otoyoluna yakın konumu ve TEM Otoyoluna 5 dakika uzaklıktaki mesafesiyle her yere kolay ulaşım imkanı sunan Silivri Konutları 3.Etap’ta teslimler 24 ay sonra yapılacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.