DOLAR 32,337
EURO 35,1889
ALTIN 2246,55
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KİP’te kış şık ve rahat geçecek

    KİP’te kış şık ve rahat geçecek
    10.12.2018
    A+
    A-

    Erkek moda markası KİP’in şık ve trendy tasarımlarından oluşan dış giyim koleksiyonu ile erkekleri çok şık ve rahat bir kış bekliyor. Mağazalarda ve www. kip. com. tr ‘de satışa sunulan koleksiyonda örme kumaşlardan kabanlar, uzun yünlü paltolar, puffer montlar, trench coat’lar, spor ceketler, özel tasarımlı deri montlar ön plana çıkıyor.

    KİP dış giyim koleksiyonu; yaklaşan soğuk günler için erkeklere kışa şık bir hazırlık fırsatı sunuyor. Koleksiyonda yer alan paltolarda ekose ve tweed kumaş kullanımı ön plana çıkarken; mont ve kabanlar özellikle renkli balıkçı yaka trikolarla bir arada iddialı kombinlerin parçası haline geliyor. Kısa deri ceketlerin kumaş pantolonlarla kombinlemesiyle ortaya çıkan görünüm de erkeklere etkileyici bir hava katıyor. Uzun yünlü paltoların ise özellikle takım elbiseler ile kullanımı genç profesyoneller için ideal.

    Lacivert, kahve, siyah, gri, yeşil, bordo, oranj gibi renklerin uyumunun dikkat çektiği koleksiyon; bot, eldiven, kaşkol gibi KİP erkeğinin casual görünümünü tamamlayan aksesuarlarla zenginleşiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.