DOLAR 32,5191
EURO 34,8375
ALTIN 2473,992
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırıkkale’ye 288 milyon liralık yatırım

    Kırıkkale’ye 288 milyon liralık yatırım
    31.01.2017
    A+
    A-

    WAW Holding Kırıkkale’de rekor bir yatırıma imza atıyor. Kırıkkale’de bir ihtiyaç olan sosyal tesis, kültürel ve spor kompleksleri ile yaşam alanlarını kapsayan 288 milyon liralık 3 etaptan oluşan projenin yapımı devam ediyor. Büyük yatırımın ilk etabı 2017 Ağustos ayında teslim edilecek.
    WAW Holding olarak hedeflerinin sağlamlığın ve mimarinin, teknoloji ve estetikle bütünleştirildiği, sosyal yaşam alanlarının tümünü kapsayan modeller oluşturmak olduğunu söyleyen WAW Holding Kurucusu Mahmut Saka, Kırıkkale’de gerçekleştirdikleri yatırım ile ilgili; “Projemiz Kırıkkale içerisinde sosyal, kültürel ve spor kompleksleri ile alışveriş alanları barındıran 21. yüzyıl konut konseptine uygun olarak tasarlandı. Toplam 720 konut, 15.000 m2 ticari alan ve 35.000 m2 sosyal ve spor alanından oluşacak olan yaşam merkezi 288 milyon TL tutarındaki üç etaptan oluşuyor. Projenin ilk temelini 2016 Mart ayında attık, 2017 Ağustos ayında birinci etabı tamamlanarak 240 daire ve 15.000 m2 ticari alanı teslim edeceğiz. 480 daireden oluşan ikinci ve üçüncü etapları 2018 Haziran ve Eylül 2019 tarihinde tamlayarak sahipleriyle buluşturacağız.Projelerimiz ile ilgili alış ve satışlarda da döviz tercih etmiyoruz.” dedi.
    2800 ÖĞRENCİYE YURT İMKÂNI SAĞLAYACAĞIZ
    15 Temmuz menfur darbe girişimi sonrası inşaat politikalarında milli değerlerimiz uğruna, değişikliğe gittiklerini söyleyen Saka; “Terör örgütlerinin hedef alanı olan öğrenci yurtları konusunda ülkesine ve milletine bağlı nesiller yetiştirilmesine yardımcı olmak adına, “WAW BeyazıdHan” projemizle öğrenci yurtları inşasına başladık. 2017-2018 eğitim öğretim dönemine yetişecek olan yurtlarda toplam 2800 öğrenci barınabilecek..”dedi.
    DÜNYANIN TAKDİRİNİ KAZANAN BİR PROJE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
    Tüm enerji ve özverilerini işe yansıtan ekip ve çalışma arkadaşlarının gerçek bir başarı hikâyesi yazdığını söyleyen Mahmut Saka; “Birçok önemli projeyi bu güzel ekip sayesinde kusursuz ve başarılı şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu ekiple birlikte şu anda Ankara’da toplamda 318 milyon lira bütçeli üç proje için çalışmalarımız var. Başkentimize yakışır 193 süit ve odalardan oluşan, kongre, toplantı ve organizasyonlara cevap verebilecek, otel & kongre merkezi olan “WAW BeyHill” 2018 yılı başında hayata geçecek. Aynı yıl içerisinde “WAW Forum” karma projemize de start vereceğiz. Her türlü ihtiyacınızı karşılayabilecek alışveriş alanları, restoranları, içerisinde pek çok alternatifin bulunduğu sosyal olanakları, ticari üniteleri ve çocuk oyun alanları ile sadece Ankara ve Türkiye’ye mal olmuş bir proje değil tüm dünya gayrimenkul yatırımcılarının takdirini kazanarak uluslararası üne sahip bir proje gerçekleştireceğiz. Ayrıca dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla/Bodrum içinde ise 263 milyon liralık ultra lüks konut projemiz için çalışmalara başladık. Holding olarak Çanakkale, Bursa, Antalya illerinde inşaat proje çalışmalarımız hızla devam etmekle beraber, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere diğer bölgelerde arazi etüt ve fizibilite faaliyetlerimiz sürmektedir.” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.