DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kırtasiye sektörünün en büyük fuarı TÜYAP’ta açılıyor

    Kırtasiye sektörünün en büyük fuarı TÜYAP’ta açılıyor
    19.02.2017
    A+
    A-

    Tüyap Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de 18 ülkeden 215 marka, 165 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile düzenlenecek İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, 22-26 Şubat 2017 tarihleri arasında kapılarını açıyor.

    Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP tarafından Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) işbirliği ile düzenlenecek İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, toplam 4 salonda Amerika, Almanya, Avusturya, Çin, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Hindistan, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Kore, Tayland, Tayvan, Yeni Zelanda, Yunanistan ve Türkiye’den 215 marka, 165 firma ve firma temsilciliğini 22-26 Şubat 2017 tarihleri arasında bir araya getirecek.

    TOBB’dan İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı’na büyük destek
    Dünyanın üçüncü büyük ofis malzemeleri ve kırtasiye fuarı ‘İstanbul Kırtasiye Ofis 2017’ bu yıl ilk kez TOBB himayesinde gerçekleşecek. Yurt dışındaki potansiyel ülkelerin toptancılarının da katılım sağlayacağı fuarda, sektörün en üst düzeyde temsil edilmesi ve Türkiye kırtasiye sektörüne ivme kazandırması hedefleniyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, toplam 4 salonda 30 bin metrekare kapalı sergileme alanında gerçekleştirilecek olan İstanbul Kırtasiye Ofis 2017 Fuarı’nı 20 bine yakın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

    “Kırtasiye Zirvesi” sektörün geleceğine yön verecek
    22 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 11:30’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek açılış töreni ardından TOBB’un desteği ile düzenlenen “Kırtasiye Zirvesi” Türkiye’nin dört bir yanından sektör temsilcileri, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla sektörün geleceğini masaya yatıracak. Sektörün geleceğine yön verecek olan zirve, aynı zamanda katılımcılara yeni işbirlikleri kurma ve son teknolojileri doğrudan gözlemleme fırsatı sunacak.

    Yazmak, çizmek, okumak, bakmak, görmek ve göstermek üzerine sergiler…
    26 Şubat 2017 Pazar günü 19:00’a kadar açık olacak İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacak, birbirinden farklı sergileri ile ziyaretçilerini nostaljik gezintiye çıkarak.

    Yarın İçin Afiş / Poster For Tomorrow tarafından 2009’da başlatılan sosyal sorumluluk tasarım projesinin koleksiyonundan oluşturulan “Eğitim Hakkı / The Right To Education” uluslararası afiş sergisi ile 2. Salon Stand 223A’da ziyaretçileri ile buluşurken; edebiyatın ve yazarların konu alındığı çeşitli sergilerde, edebi metinlerin sunumuna dair tasarım yaklaşımlarından örnekler bulunan ”Metne Mesafe” 2. Salon Stand 217-234’de yer alacak. Masaüstü bilgisayar dönemiyle birlikte, birçoğu müzelik nesnelere dönüşen kırtasiye araçlarının sergileneceği ”Kem Alat ile Kemalat…” 3. Salon Stand 334’de, Sahaflarda bulunmuş fotoğraflarla, Cumhuriyet’in ilk on yıllarında okul anılarının yer aldığı okul albümlerinden oluşan “Sanki Dün Gibi” fotoğraf sergisi 2. Salon Stand 232’de ziyaretçiler ile bir araya gelecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.