DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kışa girmeden cildinizi onarın, yenileyin

    Kışa girmeden cildinizi onarın, yenileyin
    17.11.2018
    A+
    A-

    Son dönemlerin en fazla konuşulan ameliyatsız gençleştirme tedavileri arasında Secret PRP uygulaması yer alıyor. Bu tedavi hakkında Estetik International Sağlık Grubu açıklamalarda bulundu:

    “Secret PRP Fraksiyonel İğneli Radyofrekans uygulaması ile PRP’nin birleştirilerek etkinlikleri artırılmış bir tedavi kombinasyonudur. Secret’ın onarıcı etkisinden faydalanılırken bir yandan da PRP sisteminin doku yenilenmesini hızlandıran etkisi ön plana çıkarılır, daha hızlı ve tatmin edici bir sonuç sağlanır. Secret PRP, ince çizgilerden, güneşin verdiği hasarlardan, derin kırışıklıklara ve sivilce yaralarına kadar her şeyi tedavi edebilir. Koldan basitçe bir kan alınır ve santrifüj edilir. PRP, kendi kanınızdan elde edildiği için son derece güvenlidir ve alerjik bir sorun çıkarmaz. Hastaya önce iğneli radyofrekans, ardından enjeksiyon yolu ile PRP yapılarak uygulanır. İşlem yaklaşık 45 dakika sürer.Bireysel ihtiyaçlara göre 3 hafta ara ile 3 seans uygulanabilir. İşlem sonrası birkaç gün içinde etkisi görülür. Akne izlerinde ömür boyu etkinliğini korur. Anti Aging tedavilerde yaşlanma sürecine eşlik eder.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.