DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kışa hazır mısınız?

    Kışa hazır mısınız?
    24.10.2017
    A+
    A-

    Letoon, soğuk kış günlerinde dayanıklılığı, kalitesi ve şıklığıyla tercihiniz olacak…

    Havaların soğuması, yağışların başlamasıyla kışa merhaba dediğimiz bu günlerde şıklığından ve rahatlığından taviz vermeyenler kendileri için en doğru ayakkabıyı seçiyor. Hayatın içinde geniş bir kullanım yelpazesi sunan Letoon, doğanın çarpıcı renklerinden ve gücünden esinlenerek oluşturduğu 2017 – 18 Sonbahar & Kış koleksiyonuyla dikkat çekiyor.

    Letoon, yeni sezon koleksiyonunda spor ayakkabı, outdoor, bot ve bayan çizme grubunda her zevke hitap edecek geniş ürün yelpazesine sahip. Kalitesiyle fark yaratan ayak sağlığını koruyan bu ayakkabılar kış günlerinde de şıklığından vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor. Letoon’un efsaneleşmiş modelleri de koleksiyonda yer alıyor.

    Sektörün köklü ve yenilikçi markası Letoon, kaliteden ödün vermeden uygun fiyat seçenekleriyle 2000’i aşkın satış noktasında müşterileriyle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.