DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kışla gelen lezzetler Le Pain Quotidien’de

    Kışla gelen lezzetler Le Pain Quotidien’de
    10.10.2017
    A+
    A-

    Taptaze, doğal lezzetleri sıcacık atmosferinde buluşturan Le Pain Quotidien, yenilenen kış menüsüyle iştah kabartan lezzet seçenekleri sunuyor.

    Parmesan, tulum ve beyaz peynir, kurutulmuş Akdeniz yeşillikleri ve roka ile servis edilen Üç Peynirli Domates Graten Salata, hafif ama doyurucu ve besleyici bir öneri olarak hem öğle hem de akşam yemeklerinde tercih edilebilir.

    Tartine’in yaratıcısı Le Pain Quotidien, mevsimin en lezzetli mantarları ile hazırlanan Mantarlı Free Range Tavuk Tartine, karamelize soğan, soya sosu ve mini Akdeniz salatası ile servis ediliyor. Denüz ürünleri sevenlere Levrek ve Karides Ragu, rezene ve ıspanak kökü ile sağlıklı ve lezzetli bir ana yemek seçeneği sunuyor. Spagetti ve köftenin muhteşem uyumu Le Pain Quotidien mutfağında mevsim sebzeleri ile buluşarak menünün en sevilen yemeğini oluşturuyor. Le Pain Quotidien kış menüsü hafif bir tatlı olan Speculoos Magnolia ile tamamlanıyor.

    %100 organik ekmekleriyle doğal lezzetlerin adresi Le Pain Quotidien, yenilenen menüsünde sizleri kışın en özel tatlarıyla buluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.