DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kıymet Necip Tesal miniklerinin Ninja coşkusu

    Kıymet Necip Tesal miniklerinin Ninja coşkusu
    07.10.2017
    A+
    A-

    Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e herkese hitap eden Panora AVM, Lego Ninjago etkinliğini çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu miniklerini ağırlayarak mutluluk yaşatan Panora AVM, unutulmaz bir güne imza attı.

    Çankaya’nın en lüks lokasyonlarından biri olan Oran’da yer alan Kıymet Necip Tesal İlköğretim Okulu’nu düzenlediği etkinliklerle ağırlayan Panora AVM, son olarak Lego Ninjago etkinliğine imza attı. Hayatlarında ilk defa sinema ile buluşan çocuklar hep birlikte Lego Ninjago filmini izleme şansı yakaladı. 3D sinema ile buluşan miniklerin sevinç çığlıkları görülmeye değerdi. Pür dikkat filmi izledikten sonra Piri Reis alanındaki Lego Ninjago etkinlik alanına inen çocuklar, legonun parçalarını yakından keşfetti. Dev Lego heykelini birlikte tamamlamak için harekete geçen minik misafirlerin heyecanı, Kai ile tanışma anı ile taçlandı. Kai’ye sarılarak fotoğraf çektiren çocukların, hediyelerine kavuşma anıyla mutlulukları arttı.

    Okulun ve çocukların birçok ihtiyacının olduğunu dile getiren Kıymet Necip Tesal Okul Müdürü Sıdıka Yılmaz, “Çocuklarımızı böyle etkinliklerle bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kırtasiye, giysi ihtiyaçlarının dışında çocuklarımızın bu tarz etkinliklerle sosyalleşmeye de çok fazla ihtiyacı bulunuyor. Öğrencilerimizin çoğunun ailesinin maddi imkânları yeterli değil. Bu noktada bize destek olan Panora AVM’ye çok teşekkür etmek isteriz. Çocuklarımıza sundukları bu tiyatro imkânı ile çok güzel bir karne sevinci yaşattılar” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.