DOLAR 32,5947
EURO 34,8147
ALTIN 2496,872
BIST 9455,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kızarmış ekmek kokusu mutfakları saracak

    13.09.2019
    A+
    A-

    Dünyadaki milyonlarca eve çözümler sunan küçük elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, Retro serisinin benzersiz ürünü Retro Ekmek Kızartma Makinesi ile sabah kahvaltılarınızın kurtarıcısı oluyor. Nostaljik tasarımın teknolojiyle birleştiği Russell Hobbs Retro Ekmek Kızartma Makinesi’nden yükselen kızarmış ekmek kokusu mutfakları sarmaya hazırlanıyor.

    Avrupa’da 50 yılı aşkın süredir su ısıtıcısından, ütüye kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle hayat kolaylaştıran çözümler sunan Russell Hobbs, sabah kahvaltılarının en leziz konuğu kızarmış ekmek için benzersiz bir çözüm sunuyor. Nostaljik tasarımın teknolojiyle birleştiği Retro serisinin dikkat çeken üyesi Retro Ekmek Kızartma Makinesi ile kızarmış ekmek lezzetini her sabah sofranızda isteyeceksiniz.

    Az pişmişten altın rengine kadar farklı farklı kızarmış ekmek seçenekleri sunan Retro Ekmek Kızartma Makinesi, damak tadınıza en uygun lezzetleri kolayca hazırlıyor. Sahip olduğu Faster Toasting teknolojisi ile de günün en yoğun anları olan sabah kahvaltılarında %65’e kadar daha hızlı ekmek kızartma şansı tanıyan Retro Ekmek Kızartma Makinesi, işe ya da okula geç kalma sorununu ortadan kaldırıyor.

    ImageRetro Ekmek Kızartma Makinesi sahip olduğu çok yönlü özellikle de dikkatleri üzerine çekiyor. Buz çözme özelliği ile donmuş ekmekleri ısıtma bölümüne yerleştirerek tek tuşla buzunu kolayca çözebilir, kaldır ve bak özelliği ile ekmekleri kolayca kontrol edebilir ve geri sayım ölçeği ile ekmekleri istediğiniz süre kadar yeniden ısıtabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.