DOLAR 32,5873
EURO 34,7907
ALTIN 2509,091
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kızım ve Ben Filmi bir yılda 4 ödülle rekora koşuyor

    Kızım ve Ben Filmi bir yılda 4 ödülle rekora koşuyor
    10.12.2018
    A+
    A-

    Bu yılın en dikkat çeken filmleri arasında gösterilen ‘Kızım ve Ben’ filmi ödüle doymuyor. Gerçek bir yaşam hikayesinden beyaz perdeye aktarılan Burak Film imzalı yapım, ‘Altın Marka‘, ‘Altın Palmiye Ödülleri’ ve ‘ Datça Altın Badem Ödülleri‘nden sonra ‘ İstanbul Altın Zambak Ödül töreninde ‘Yılın En iyi Polisiye ve Dram Filmi ‘ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü,filmin yapımcısı Burak Memişoğlu ve başrol oyuncuları Cemal Hünal ile Zülal Memişoğlu geceye katılarak teslim aldı. Bir yılda 4 ödül aldıklarını dile getiren oyuncu Hünal, “Filmin mimarı ve konseptini hazırlayan Salih Memişoğlu’na teşekkür ediyorum.Kendileri maddi manevi projenin arkasında durarak rolüme güç kattı” ifadelerini kullandı.

    Sinema, müzik, edebiyat ve sanat camiasından çok sayıda sanatçı, müzisyen yazar ve gazeteciyi buluşturan ‘ İstanbul Altın Zambak Ödülleri’ sahiplerini buldu. Gecede, başrollerini Cemal Hünal ve Zülal Memişoğlu’ nun paylaştığı Kızım ve Ben filmi de ödül aldı. Filmin başrol oyuncularından Zülal Memişoğlu, yaptığı konuşma ile kahkaha tufanı yaşatırken kuvvetli bir alkış aldı. Memişoğlu , “ Sevgili büyüklerim bizi bu ödüle layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu filmle sizi ağlattım fakat Azazil 3 ile yakında korkutacağım. ‘ cümleleriyle salonu adeta kahkahaya boğdu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.