DOLAR 32,3409
EURO 35,1202
ALTIN 2239,868
BIST 8891,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Klasikle modern çizgilerin birlikteliği: İntema Monaco

    Klasikle modern çizgilerin birlikteliği: İntema Monaco
    24.08.2017
    A+
    A-

    Klasik çizgisiyle geçmişi anımsatan İntema Monaco, modern aksesuarlarıyla çağı yakalayan bir mutfağa dönüşüyor…

    İntema’nın kullanıcı dostu, yenilikçi ve modern çizgiye sahip ürünleriyle mutfaklar artık hayatı kolaylaştıran yeni buluşma noktası. Mutfaklara sofistike bir hava katan İntema Monaco koleksiyonu da klasik çizgisi ve modern aksesuarlarıyla öne çıkıyor. İntema Monaco, pişirme alanına yakın konumlandırılan tezgah arası baharatlık ve ada ünitesinde kullanılan içten aydınlatmalı camlı alt dolaplarıyla kişiye özel farklı çözümler sunuyor.

    İntema Monaco geçmişten izler, gelecekten ayrıntılar taşıyor

    İntema Monaco koleksiyonunun diğer ünitelerden ayrı konumlanan ve hasır aksesuarlarla zenginleştirilen büfe bölümü ve şık granit tezgahı mekana özgün bir görünüm katıyor. Doğal tasarıma sahip yüzeylerin, sıcak renklerin en doğru tonları ile birleştiği İntema Monaco’da kar beyazı, vanilya ve meşe gibi özel renk seçenekleri tüm mutfak tipleriyle uyum için kullanılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.