DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Klasikleşen moda: ‘Sneaker’

    Klasikleşen moda: ‘Sneaker’
    21.09.2017
    A+
    A-

    Sneaker’lar artık sadece bir spor ayakkabı değil, her stilimize uygulayabildiğimiz en önemli kurtarıcı parçalardan biri! Siz de Derimod 2017/18 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’ndaki birbirinden güzel sneaker modelleri ile spor şıklığınızı klasik çizgilerle birleştirerek şıklığınızla fark yaratın.

    Kıyafetinizi daha şık veya tarz hale getirmek için ilk olarak akla topuklu ve klasik ayakkabılar gelir. Son zamanlarda ise klasik ayakkabılardan çok daha popüler bir trend ile karşı karşıyayız: Sneaker! Yaklaşan kış öncesinde güzel giden havaların en güzel detayı sneakerlar, Derimod 2017 /18 Sonbahar- Kış koleksiyonunun da vazgeçilmezi.

    Modanın geçirdiği dönüşüm sayesinde sadece spor yaparken giyilmekten vazgeçilen sneakerlar, işe giderken ya da gece davetlerinde de şıklığın tamamlayıcısı görevini üstleniyor. Günlük stilde ise aklımıza ilk gelen üç parça kesinlikle basicler, jeanler ve sneakerlar. İşte bu parçalar spor ve şık giyinmenin en pratik çözümlerinden biridir. İsterseniz jean pantolon ve ceketleri; isterseniz de jean etek, şort ve elbiseleri spor ayakkabılarınızla tercih edip cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Markanın yeni sezonunda da ’mood by Derimod’ koleksiyonuna yer vermesinin sebebi, hem cool hem de feminen bir tarz ortaya çıkarması. Yeni koleksiyonunda net ve yalın tarzda modellere yer veren Derimod, sneakerlarda aksesuar kullanımlarına, kış renklerine ve derinlikli metal tonlara ağırlık veriyor. Ayrıca yıldız ve militer figürlerin dikkat çektiği modeller güçlü stili vurgularken, mix materyal kullanımı ile klasik modellerin spor tarza geçişi göze çarpıyor. Bu kış baskılı derilerin hakimiyeti sneakerlara da yansırken, kilit parçalardaki kapitone detaylar rahatlığı vurguluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.