DOLAR 32,5563
EURO 34,8676
ALTIN 2427,197
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    KLM’den Amsterdam Vondelpark’ta piknik yapma şansı

    KLM’den Amsterdam Vondelpark’ta piknik yapma şansı
    03.05.2019
    A+
    A-

    “Türkiye’nin ilk ve tek gece pikniği” olarak düzenlenen Urban Picnic, 3-4 Mayıs 2019 tarihlerinde Kemer Country Orman Evleri’nde bu sene 3’üncü kez gerçekleştiriliyor. Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, bu yıl düzenlenecek Urban Picnic’teki standında düzenleyeceği çekiliş ile bir kişiyi ve arkadaşını Amsterdam’a uçurarak yemek.com ve Hybrid is birligi ile Amsterdam Vondelpark’ta piknik yapma fırsatı sunuyor.

     

    Hybrid ve Yemek.com iş birliği ile 3-4 Mayıs’ta bu sene üçüncü kez düzenlenecek Urban Picnic’te İstanbul’un en trend ve en sevilen restoranları, 18.00’deki kapı açılışından saat 01.00’e kadar gece boyunca onlarca lezzeti ziyaretçiler ile buluşturuyor. Pizza, burger, meze, vejetaryen, tatlı, kahve gibi onlarca mutfak lezzeti ve gecenin sonunda da en sevilen sokak lezzetleri katılımcılara sunuluyor.

     

    Hollanda Kraliyet Havayolları KLM’de bu sene Urban Picnic’te yer alarak, standına uğrayan ziyaretçilerinden bir kişi ve arkadaşına Amsterdam uçak bileti hediye ederek, yemek.com ve Hybrid iş birligi ile Amsterdam Vondelpark’ta piknik yapma imkanı sunuyor.

     

    Şehir içinde mutlu bir kaçış

    İki günlük bu gastronomik gece pikniği deneyiminin yanında Cuma gecesi Evrencan Gündüz, Cumartesi günü ise Güntaç Özdemir canlı konseri ile geceyi ısıtacak. Ayrıca, Urban Picnic konserlerin öncesinde ve sonrasında da gece boyu sahne alacak DJ Yiğit Karakaş, DJ Batıkan Tanrıkulu ve DJ Stylist ile katılımcıları müziğe doyuracak.

     

    Air France-KLM Hakkında:

    Güçlü Avrupa temeline sahip küresel lider Air France-KLM Grubu’nun ana faaliyet alanları yolcu taşıma, yük taşıma ve hava taşıtı bakım işlemlerinden oluşmaktadır. Air France-KLM Avrupa’dan kalkış yapan uluslararası uçuşlarda lider bir gruptur.

     

    Air France-KLM; Air France, KLM Royal Dutch ve Transavia sayesinde, müşterilerine 116 ülkede 314 varış noktasına sahip bir ağa erişim olanağı sunmaktadır. 548 uçaklı filosuyla 2017 yılında, 101,4 milyon yolcu taşıyan Air France-KLM, çoğu Paris-Charles de Gaulle ve Amsterdam-Schiphol’daki merkezlerinden olmak üzere günlük 2300 adede kadar uçuş düzenlemektedir. Sık seyahat edenlere özel olarak tasarlanmış Flying Blue programı 15 milyon üyesi ile Avrupa’da en çok tercih edilen programların başında gelmektedir.

     

    Air France-KLM, ortakları Delta Air Lines ve Alitalia ile birlikte günlük 275’in üzerinde uçuşla dünyanın en büyük transatlantik ortak girişimini işletmektedir. Grup ayrıca kargo taşımacılığı ve havacılık bakım çözümleri de sunmaktadır.

     

    Air France-KLM, toplamda 19 havayolu üyesi bulunan ve müşterilerine 175’in üzerinde ülkede 1150’den fazla varış noktasına günlük 14.500’ün üzerinde uçuş düzenleyen bir ağa erişim imkanı sunan SkyTeam ittifakının bir üyesidir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.