DOLAR 32,5995
EURO 34,8048
ALTIN 2505,994
BIST 9477,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knights Chronicle oyunu için 1 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı

    Knights Chronicle oyunu için 1 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı
    09.06.2018
    A+
    A-

    Netmarble’ın sıra tabanlı RPG türündeki oyununa, 14 Haziran’dan önce 1 milyon oyuncu ön kayıt yaptırdı.

    Dünyanın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Corp. mobil cihazlar için yeni sıra tabanlı RPG oyunu Knights Chronicle‘ın, geçtiğimiz haftadan bu yana 1 milyon ön kayıt rakamına ulaştığını duyurdu. Ön kayıt hala açık ve kayıt yaptıran oyuncular, Knights Chronicle iOS ve Android cihazlar için bu yaz kullanıma sunulduğunda kullanılabilecek Beyaz Şövalyelerin bir üyesi olan SSR dereceli 6 yıldızlı Rebecca, 1 milyon altın ve 200 Kristal gibi oyun içi öğeler alabiliyor.

    Knights Chronicle’, konsol ve PC RPG deneyimleri ile aynı standartlarda, etkileyici üç boyutlu grafikler ve modeller tarafından tam olarak desteklenecek ve karakterler tanınmış ses aktörleri tarafından seslendirilecek. Mobil ve tam teşekküllü bir RPG arzu edenler için, her bir kahramanın benzersiz pasif yetenekleri ve her bir aşama için özel kurallar, oyuncuların derin bir strateji kullanmasını ve katmanlı bir oyun oynamalarını gerektiriyor.

    Knights Chronicle, sıra tabanlı öğeler, güzel Japon animasyonlarından ilham alan savaş sahneleri ve etkileyici bir hikaye gibi, konsollar için çıkan oyunlarda bulunan nitelikler sunuyor.Bu oyun, 100’den fazla kahramanı içeriyor ve Theo ve arkadaşlarının, “Garniel” gezegeninin yok olmasını önlemek için gizli geçmişi çözmelerini anlatan macerayı takip ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.