DOLAR 32,561
EURO 34,885
ALTIN 2429,198
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Knights Chronicle’a yeni kahraman Momo eklendi

    Knights Chronicle’a yeni kahraman Momo eklendi
    21.01.2019
    A+
    A-

    Netmarble Corp., mobil RPG oyunu Knights Chronicle’ye Vlady karakteri için yeni bir Epik Görev eklendiğini duyurdu.

    Vlady, uzun süre boyunca Garniel’in tarihini izlemiş bir vampir ve oyuna yeni eklenen Epik Görevi, Garniel’in geçmişindeki kayda değer olayları gösteriyor. Oyuncular, özel kostümü alarak, Vlady’yi R’den SSR’ye geliştirme imkanı bulacak.

    Güncelleme sonrasında, yeni SSR Kahraman Arachnia Zor Zindanı açıldı ve oyunculara bu zindanı normalde gereken enerjinin yarısı ile keşfetme fırsatı verildi.

    Yeni kahraman Momo

    Yeni SSR kahraman Momo’nun oyuna eklenmesinin yanı sıra, Marduk, Ashley ve Damian için kahraman dengelemeleri ve Marduk için yeni bir kostüm, oyuna ekleneler arasında bulunuyor.

    Diğer düzenlemeler arasında ise, Oto Evrimleştirme için ayar seçeneği, Lonca Zindanı için Oto Tekrar ve Zor Zindan ile Baş Düşman Savaşı için kahraman istatistiklerini de içeren, kullanım kolaylığına dair pek çok yenilikler oyuna eklendi.

    Knights Chronicle, şimdi 140 farklı ülkede oynanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.