DOLAR 32,4927
EURO 34,782
ALTIN 2419,631
BIST 9674,2
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kocaman Balıkçılık’ı “istegelsin” yeter

    Kocaman Balıkçılık’ı “istegelsin” yeter
    05.11.2019
    A+
    A-

    Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle sofraları birer ziyafete dönüştürmek isteyenlerin markası Kocaman Balıkçılık, yeni nesil market alışveriş deneyimi sunmak için yola çıkan Yıldız Holding bünyesinde yer alan online süpermarket uygulaması “istegelsin” ile iş birliğine imza attı. İş birliği doğrultusunda Kocaman Balıkçılık’ın ürünlerine İstanbullular artık bir tık ile ulaşabilecek.

    Yeniliklerinde hız kesmeyen Kocaman Balıkçılık, birbirinden lezzetli deniz ürünlerini bir “tık” ile kapınıza getirmeye hazırlanıyor. Yeni nesil market alışveriş deneyimi sunmak için yola çıkan “istegelsin” ile iş birliğine imza atan Kocaman, ürünlerini İstanbulların kapılarına servis ediyor.
    Dondurulmuş ürünlerinin yanı sıra +4 marine ürün gruplarını Kocaman Balıkçılık güvencesiyle “istegelsin” ile balık severlerin sofralarına taşıyan Kocaman, yüzde 100 müşteri memnuniyetini ilke edindiğini bir kez daha kanıtlıyor. En lezzetli deniz ürünleriyle sofralarını bir ziyafete dönüştürmek isteyenlere seslenen Kocaman Balıkçılık, sofralarının vazgeçilmezi yolunda emin adımlarla ilerliyor.
    Ayrıca çağın yeni ticaret anlayışına uygun olarak web sitesinde de online satışa başlayan Kocaman Balıkçılık, web sitesine giriş yapan takipçilerini www. istegelsin. com adresine yönlendirerek istediği ürünü buradan bir tık ile almasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.