DOLAR 32,518
EURO 34,7989
ALTIN 2421,338
BIST 9720,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş, Fix ile sahil şeridinde sezonu açtı

    Koçtaş, Fix ile sahil şeridinde sezonu açtı
    17.05.2019
    A+
    A-

    Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş Fix ile yazlık bölgelerde büyümenin heyecanını yaşıyoruz”

    Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş, Fix adını verdiği küçük format mağazalarıyla Türkiye’de yaygınlaşmaya devam ediyor. Fix mağazaları ile ‘mahalleli’ olan Koçtaş, İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirlerin ardından sahil bölgelerinde de mağazalarını müşterileriyle buluşturuyor. Yalıkavak, Çeşme ve Ayvalık Fix mağazaları tüketicilere hizmet vermeye başladı.Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu: “Ülkemizin gözde tatil beldelerinden Çeşme, Yalıkavak ve Ayvalık’ta birer mağaza açmanın ve yazlık bölgelerde büyümenin heyecanını yaşıyoruz. Bu bölgelerde ikamet eden ve tatil yapan müşterilerimizin evlerindeki acil ve temel ihtiyaçlarını karşılayarak güzel bir sezon geçirmelerine destek olmayı hedefliyoruz. Bu üç mağazamızla birlikte toplamda 26 Koçtaş Fix mağazaya ulaştık” dedi.

    Yaşam alanları için ilham veren çözümler sunan Koçtaş, çok kanallı perakendecilikte Türkiye’nin en önemli örneklerinden biri olan Koçtaş Fix mağazalarını yaygınlaştırmaya devam ediyor. Koçtaş, Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden Yalıkavak, Çeşme ve Ayvalık’ta birer Fix mağazası açtı. Büyükşehirlerin ardından, sahil bölgelerinde açılan bu 3 mağazayla Koçtaş Fix mağaza sayısı 26’ya ulaştı.

    Bodrum Yalıkavak’ta Gökçebel Mevkii’de açılan Fix mağazası 453 metrekarelik bir alanda hizmet verirken, İzmir Çeşme Cadde Plus AVM’de açılan Fix mağazası 446, Ayvalık 29 Mayıs Caddesi’nde açılan Fix mağazası ise 240 metrekarelik bir alana sahip. Diğer Koçtaş Fix mağazalarında olduğu gibi bu üç mağazada da, yaşam alanları için acil ve temel ihtiyaçların hemen mağazalarda, diğer tüm ihtiyaçların ise mağazalarda bulunan kiosklar aracılığıyla rahatlıkla ulaşılan 60 bin ürünle karşılanması hedefleniyor. Teknolojiye yaptığı yatırımlara devam ederek müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ürün ve hizmetlere her kanaldan kolayca ulaşabilmesini sağlayan Koçtaş, kiosk ekranları üzerinden sipariş edilen ürünleri, eve veya en yakın Koçtaş Fix mağazasına teslim ediyor.

    Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş Fix mağazalarımızın sayısını, 2019 yılı sonuna kadar 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz” 

    Yeni açılan Fix mağazalarıyla ilgili konuşan Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu Koçtaş’ın, büyük format mağazalarına ek olarak, 2013 yılından itibaren Koçtaş Fix adını verdiği küçük format mağazalarını müşterilerinin hizmetine sunduğunu belirtti. Özpamukçu: “19 şehirde 40 Koçtaş mağazamız ile müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Aynı zamanda Koçtaş Fix mağazalarımız ile de Türkiye’de yaygınlaşıyoruz. Büyükşehirlerin ardından şimdi de ülkemizin gözde tatil beldelerinden Yalıkavak, Çeşme ve Ayvalık’ta birer mağaza açmanın ve yazlık bölgelerde büyümenin heyecanını yaşıyoruz. Bu bölgelerde ikamet eden ve tatil yapan müşterilerimizin evlerindeki acil ve temel ihtiyaçlarını karşılayarak güzel bir sezon geçirmelerine destek olmayı hedefliyoruz. Sahil kesimlerinde açtığımız bu üç mağazayla eş zamanlı olarak büyükşehirlerde de Koçtaş Fix mağaza açılışlarımızı sürdürdük. İstanbul’da Beylikdüzü’nde ve Ümraniye Meydan İstanbul AVM’de olmak üzere 2, Ankara Keçiören FTZ AVM’de ve Bursa Korupark AVM’de de birer mağaza açarak toplamda 26 Koçtaş Fix mağazasına ulaştık. Koçtaş Fix mağazalarımızın sayısını, 2019 yılı sonuna kadar 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz ancak bu rakamın ötesine de geçebiliriz. Koçtaş olarak büyüme stratejimizi her durum ve koşulda aralıksız hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

    Özpamukçu sözlerine şöyle devam etti: “Koçtaş Fix mağazalarımızda bulunan 5 bin ürüne ek olarak, kiosklardan temin edilebilecek 60 bin ürünü müşterilerimizin ister evlerine ister en yakın Koçtaş Fix mağazasına teslim ediyoruz. Ayrıca koctas.com.tr ile ürünlerimizi tüm Türkiye’de müşterilerimizle buluşturuyoruz. Koçtaş Fix mağazalarımız, çok kanallı perakendecilikte Türkiye’deki en önemli örneklerden ve stratejik yol haritamızdaki önceliklerimiz arasında. Büyümemizi büyük oranda, müşterilerimizin en çabuk ulaşabilecekleri, ihtiyaçlarını hızlıca karşılayabilecekleri, mahalledeki yüzümüz olan Koçtaş Fix mağazaları ile gerçekleştireceğiz. Koçtaş Fix mağazaları ile perakende ve usta müşterilerimizin evle ilgili acil ve tüm ihtiyaçlarını karşılamayı, bulunduğumuz mahallelerde istihdam yaratmayı ve bölgeyi kalkındırmayı hedefliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.