DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ın küçüğü ‘Koçtaş Fix’ artık mahallelerde

    Koçtaş’ın küçüğü ‘Koçtaş Fix’ artık mahallelerde
    08.02.2020
    A+
    A-

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş’ın küçük format mağazası olan ‘Koçtaş Fix’ lansmanı için hazırlanan reklam filmi yayınlandı. Koçtaş Fix’in reklam filminde mahalleye yeni gelen komşunun yarattığı heyecan duygusundan yola çıkarak “Koçtaş size artık çok yakın” mesajı veriliyor. Koçtaş’ın en çok satan 5 bin ürünü, Koçtaş güvencesi ve avantajlarıyla artık mahallelerde.

    Koçtaş’ın küçüğü Koçtaş Fix mağazaları için hazırlanan reklam filmi yayına girdi. Koçtaş Fix’in mahallenin yeni sakini olarak konumlandırıldığı reklam filminde, 7’den 70’e herkesin acil ve temel ihtiyacına uygun ürün ve çözüm önerileri yer alıyor. Bunun yanında, ustaların tüm ihtiyaçlarına yönelik ürünler ve avantajlı taksit fırsatlarının mahallelerdeki Koçtaş Fix’te olduğu vurgulanıyor.

    Koçtaş Fix lansmanı için hazırlanan reklam filminde mahallenin kedisinden emeklisine, ustasından çiçekçisine kadar herkes, yeni gelen komşunun heyecanıyla Koçtaş Fix’in açılışında buluşuyor. Tüm mahalleli Koçtaş güvencesi ve avantajlarıyla alışverişlerini mahallelerindeki Koçtaş Fix’ten rahatlıkla yapıyor.

    Koçtaş, mahallelerde hem perakende müşterilerinin hem de ustaların acil ve temel ihtiyaçlarını en çok satan 5 bin ürünüyle ve uygun fiyatlarla karşılıyor. Ayrıca müşteriler tüm mağazalarda bulunan hızlı sipariş ekranları aracılığıyla, 100 bine yakın ürünü ister evlerine, ister en yakın Koçtaş veya Koçtaş Fix mağazasına ücretsiz nakliye avantajıyla sipariş edebiliyor.

    Reklam filminin çekimleri, 60’ı oyuncu olmak üzere 85 kişilik büyük bir ekip tarafından, Üsküdar Kuzguncuk mahallesi ve Kozyatağı Bayar Caddesi’nde gerçekleştirildi.

    Künye:

    Kampanya Adı: Koçtaş Fix Artık Mahallelerde!

    Reklamveren: Koçtaş

    Reklamveren Yetkilisi: Ebru Darip, Efe Çapar, Mehmet Emre, Simin Cemiloğlu, Canan Çalkan

    Reklam Ajansı: Rafineri

    VP Creative: Ayşe Bali

    CCO: Emre Kaplan

    Kreatif Direktör: Doğu Göçük

    Yaratıcı Grup Başkanı: Burçak Beşlioğlu

    Yaratıcı Ekip : Anıl Tiryaki, Resul Geniş, Büşra Aksu, Rana Görügen, Özgür Kahraman, Emre Ergül, Özge Ateş, Asya Aydın, Ebru Karaman, Su Küçüktepepınar

    Marka Ekibi: Erbek Onur, Sırma Er, Aylin Türkileri, Cem Gülarık, Gözde Alptekin, Ozan Aşkan

    Stratejik Planlama: Mert Tuncer, Merve Tohum

    Prodüksiyon Ekibi: Şafak Serter, Cansu Arcan, Kerem Dolu

    Yönetmen: Melih Eryılmaz

    Prodüksiyon Şirketi: Public Film

    Post Prodüksiyon: ABT Post Production

    Müzik: Jingle House

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.