DOLAR 32,5577
EURO 34,8879
ALTIN 2431,346
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ın yeni reklamı yayında

    07.09.2019
    A+
    A-

    Ev geliştirme sektörünün lideri Koçtaş’ın en uygun fiyatlı ürünlerle evleri güzelleştiren reklam filmi yayında. En iyi markaları en uygun fiyatlarla sunan Koçtaş, reklam filminde tüketicinin en baskın iç görüsü olan “biz bu işin altından nasıl kalkalım” algısını tersine çevirerek “Koçtaş varken evinle ilgili hiçbir şeyi gözünde büyütme” mesajını veriyor.

    Yaşam alanları için A’dan Z’ye ilham veren çözüm önerileri, güzel fikirler ve binlerce ürün seçeneği sunan Koçtaş yeni bir reklam filmi hazırladı. Evde vakit geçirme trendinin yükselmesinden yola çıkan Koçtaş, ev yenileme noktasında tüketicinin “biz bu işin altından nasıl kalkalım” algısını tersine çevirmeyi hedefliyor ve “Koçtaş varken evinle ilgili hiçbir şeyi gözünde büyütme” mesajının altını çiziyor.

    Her evi, her zevki ve en önemlisi her bütçeyi düşünen ürün çeşitliliğiyle her zaman tüketicilerinin yanında olan Koçtaş, insanların evlerini yenilemeye ve güzelleştirmeye Koçtaş ile birlikte devam edebileceklerini gösteriyor.

    Serinin ilki olan reklam filminde evli bir çiftin yatak odaları için ihtiyaçlarını ertelemeleri resmedilerek mesaj etkili ve esprili bir şekilde veriliyor. En iyi markaların en uygun fiyatlarla Koçtaş’ta olduğunun altı çizilerek, Koçtaş’la kolayca yaşam alanlarını güzelleştirebilecekleri gösteriliyor.

    Bundan sonra sırayla yayına girecek filmlerde de evlerin farklı odalarının farklı ihtiyaçları Koçtaş’la güzelleşecek.

    KÜNYE

    Kampanya Adı: En İyi Markalar En Uygun Fiyatlarla Her Zaman Koçtaş’ta!

    Reklamveren: Koçtaş

    Reklamveren Yetkilisi: Ebru Darip, Efe Çapar, Mehmet Emre, Simin Cemiloğlu

    Reklam Ajansı: Rafineri

    CCO: Emre Kaplan, Ayşe Bali

    Kreatif Direktör: Doğu Gocuk

    Yaratıcı Grup Başkanı: Burçak Beşlioğlu

    Yaratıcı Ekip: Anıl Tiryaki, Ebru Karaman, Aslı Soylu, Ceren Demir, Büşra Aksu, Asya Aydın, Özge Ateş, Rana Görügen, Atahan İnaldır, Su Küçüktepepınar

    Marka Ekibi: Erbek Onur, Sırma Er, Aylin Türkileri, Cem Gülarık, Gözde Alptekin, Esma Ateş, Ozan Askan

    Stratejik Planlama: Mert Tuncer, Aytuğ Ateş

    Prodüksiyon Ekibi: Şafak Serter, Cansu Arcan

    Yapım Şirket: DCC

    Yönetmen: Ali Yorgancıoğlu

    Post Prodüksiyon: ABT İstanbul

    Image

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.