DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koçtaş’ın yenilenen Cevahir Mağazası açıldı

    Koçtaş’ın yenilenen Cevahir Mağazası açıldı
    30.03.2018
    A+
    A-

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 2005 yılında açılışını gerçekleştirdiği Cevahir Alışveriş Merkezi’nde bulunan Şişli mağazasını yeniledi. Yeniden tasarlanan ve geliştirilen mağazanın açılışı Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Gıda, Turizm, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Müşteri deneyiminin ön plana çıktığı yeni nesil mağazacılık anlayışı ile geliştirilen Koçtaş Cevahir mağazası, açılışa özel kampanyasıyla tüketicilerle buluşuyor.

    Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, bir yandan açtığı yeni mağazalarla tüketicilerle buluşurken bir yandan da mevcut mağazalarını yenileyerek müşteri deneyimini en üst noktaya çıkarıyor. İlk açılışı 2005 yılında gerçekleştirilen Koçtaş Cevahir mağazası, yenilenerek ilham veren ve son derece kolay alışveriş imkânı sunan yeni tasarımıyla tüketicilerle buluşuyor. 30 Mart’ta yeniden açılan mağazanın açılış törenine Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Gıda, Turizm, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu ve Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu katıldı. Davetliler, kurdele kesiminin ardından mağazayı gezdi.

    Levent Çakıroğlu: “Koçtaş, lider olmanın sorumluluğuyla dünya çapındaki trendler, çağın gerekleri ve sürekli değişen, dönüşen müşteri beklentileri doğrultusunda kendisini geliştiriyor, yeniliyor”

    Açılışta konuşma yapan Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu Cevahir mağazanın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu, 13 sene önce Koçtaş Genel Müdürü olarak açılışını gerçekleştirdiği mağazanın yenilenmesi vesilesiyle düzenlenen törende bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Koçtaş’ın, 20 yılı aşkın uzmanlığıyla organize perakende sektöründe, ev geliştirme pazarının lideri olmayı sürdürdüğünü söyleyen Çakıroğlu: “Koçtaş, lider olmanın sorumluluğuyla dünya çapındaki trendler, çağın gerekleri ve sürekli değişen, dönüşen müşteri beklentileri doğrultusunda kendisini geliştiriyor, yeniliyor. Koçtaş Cevahir mağazası da bu yenilenme sürecinin başarılı bir örneği. Koçtaş, bundan 3 yıl önce büyük bir dönüşüm sürecine girdi. Son 3 yılda yapılan 80 milyonluk yatırım ile de Koçtaş mağazalarının %70’inde dönüşüm tamamlanmış oldu. Yenilenen mağazaların finansal performansındaki artış, bu dönüşümün tüketiciler nezdinde de olumlu karşılandığını gösteriyor” dedi.

    Levent Çakıroğlu: “Koçtaş, Dijital Dönüşüm Programımızın perakende sektöründeki başarı örneği”

    Koçtaş’ın uzun yıllardır insan kaynağına, müşteri memnuniyetine, hizmet kalitesine ve iş modeline yatırım yaparak liderliğini pekiştirmeye devam ettiğini vurgulayan Çakıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Koçtaş, hem büyük hem de küçük formattaki mağazaları ve dijital satış kanalları ile müşterilerine çoklu kanaldan en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarına hız verdi. Müşteri odaklı iş modeliyle Koçtaş, Koç Topluluğu’nda yürüttüğümüz Dijital Dönüşüm programının perakende sektöründeki başarı örneği.”

    Tamer Haşimoğlu: “Koçtaş, müşterilerinin daha iyi bir hizmet deneyimi yaşaması için yenileniyor”

    Koç Holding Gıda, Turizm, Perakende Grubu Başkanı Tamer Haşimoğlu açılışta yaptığı konuşmada Koçtaş’ın 19 ilde 250 bin metrekare satış alanı ve 3 bini aşkın çalışanıyla, tüm yaşam alanlarını güzelleştirecek ürün ve hizmetleri uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturduğunu söyledi. Dünya genelinde iş yapma biçimlerinin önemli bir değişim geçirdiğini belirten Haşimoğlu, bu değişim rüzgârını arkasına alan Koçtaş’ın, müşterilerine daha iyi bir hizmet deneyimi yaşatmak amacıyla mağazalarını yenileyerek, dönüştürdüğünü vurguladı. Koçtaş’ın Topluluk içindeki önemine de dikkat çeken Haşimoğlu: “Koç Topluluğu’nun en köklü markalarından biri olan Koçtaş, Holding nezdinde Koç360 olarak adlandırdığımız müşteri stratejisine direkt katkı yapabilen çok önemli bir konumda” dedi.

    Alp Önder Özpamukçu: “Müşterilerimizi yenilenen Cevahir mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyorum”

    Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu ise yaptığı konuşmada ‘Müşteri Odaklı Kültür Dönüşümü’ programı ile alacakları her aksiyonu önce müşterilerini düşünerek planladıklarını söyledi. Özpamukçu: “Müşterilerimizde uzun vadeli bir memnuniyet sağlamak için onların davranışlarının nelerden etkilendiğini bilmek, onları iyi anlamak gerekiyor. Koçtaş olarak biz de, tüm iş yapış biçimlerimizi müşterimizi merkeze alarak kurguluyoruz. Buradan hareketle 2015 yılında mağazalarımızda önemli bir dönüşüm başlattık. Yeni mağazalarımızı belirlediğimiz formata uygun açarken, mevcut mağazalarımızı da sırayla müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak yeniliyoruz. 2017 yılında 3 önemli mağazamız olan Kartal, Ankamall ve Vialand’in dönüşümlerini tamamlarken, yeni mağazamız Emaar’ın da açılışını gerçekleştirdik” dedi. Yenilenmiş mağaza formatında, müşterilerin mağaza içi yolculuğunun kategoriler arasından geçerek sağlandığını belirten Özpamukçu sözlerine şöyle devam etti; “Belirginleştirdiğimiz ana koridor ile birlikte, tüm kategorileri kendi içinde birer dükkân haline getirerek, tüm alanları müşterimize dokunacak ve ilham verecek şekilde tasarladık. Mağaza girişinde dekoratif kategorileri konumlarken, ana koridor üzerinde showroom alanları oluşturduk. Farkı kendi gözleriyle görmeleri için, müşterilerimizi yenilenen Cevahir mağazamızı ziyaret etmeye davet ediyorum.”

    Koçtaş Cevahir Mağaza açılışına özel kampanya

    Koçtaş, yenilenen Cevahir mağazasının açılışına özel bir kampanyayı da müşterileriyle buluşturuyor. 30 Mart-30 Nisan tarihleri arasında, Koçtaş Kart ile Cevahir mağazadan farklı günlerde yapılacak 75 TL ve üzeri ikinci alışverişte ilgili Koçtaş Kart’a 20 TL puan yüklenecek. Kazanılan 20 TL puan, 31 Mayıs 2018 tarihine kadar Cevahir mağazada yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.