DOLAR 32,5052
EURO 34,5698
ALTIN 2490,265
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Komatsu’dan kırıp geçiren kampanya

    26.07.2019
    A+
    A-

    Komatsu, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak “Bu Kampanya Her Yeri Kırıp Geçirecek” temalı bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Komatsu’nun PC200-8 ve PC200LC-8 model ekskavatör alımlarında yüksek performans ve üstün darbe enerjisi sağlayan JTHB 160 kırıcısı hediye edilecek.

    Temsa İş Makinaları’nın 36 yıldır distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu, 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak cazip bir kampanya başlattı. “Bu Kampanya Her Yeri Kırıp Geçirecek” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında PC200-8 ve PC200LC-8 model ekskavatör satın alarak, Komatsu sağlamlığını, gücünü ve güvenliğini tercih edenler, JTHB 160 kırıcının da sahibi olacak.

    Komatsu’dan kırıp geçiren kampanya ile ilgili görsel sonucuOperatör ve çevresi için güvenlik ve emniyet özellikleri ön planda tutularak tasarlanan ekskavatörlerde, geri görüş kameraları, kabin üzerindeki yürüme alanlarında güvenlik bantları ve operatör dostu kısa levye bulunuyor. En son teknoloji ile donatılan ekskavatörlerin ROPS adı verilen ve devrilmelere, darbelere karşı korumalı olarak üretilen kabini operatörler için üstün güvenlik sağlıyor.

    Gelişmiş ve akümülatörsüz teknolojisinin yenilikçi yaklaşımı ve sade tasarımı ile büyük beğeni toplayan Komatsu JTHB Hidrolik Kırıcılar kırma uygulamalarında yüksek performans ve üstün darbe enerjisi sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.