DOLAR 32,5252
EURO 34,8867
ALTIN 2438,411
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Komisyon kazanmanın kolay yolu: IWG Gayrimenkul uygulaması

    Komisyon kazanmanın kolay yolu: IWG Gayrimenkul uygulaması
    06.11.2019
    A+
    A-

    Emlak sektöründe “Proptech” dönemi başlıyor. Tüm dünyada “start-up” olarak anılan yeni kuşak şirketlerin geliştirdiği teknoloji, sektörü ileriye taşımayı sürdürüyor. Gayrimenkul satın alma, kiralama, kiraya verme ve satış süreçleri gitgide daha dijital hale geliyor. Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, duyurduğu “IWG Broker Komisyonu Uygulaması”yla komisyon kazanmayı daha kolay hale getiriyor.

    Yeni bir teknoloji ürününün ne kadar faydalı olup olmayacağını değerlendirmeniz biraz zaman alabilir. Söz konusu inovasyon gündelik hayatınızın bir parçası olduktan sonra ise o olmadan işlerinizi nasıl sürdürdüğünüzü kendinize sormaya başlarsınız. Gündelik hayatı kolaylaştıran teknolojik yenilikler, gayrimenkul sektöründe de dönüşümü beraberinde getirmeye başladı.

    Grup çatısı altında Regus’u da bulunduran IWG, “Proptech” dönemine uygun hareket ediyor ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Şirket, “IWG Broker Komisyonu Uygulamasını” lanse ederek, gayrimenkul danışmanlarıyla çalışmaya başladı.

    Tüm işlemler parmağınızın ucunda

    Dünya genelinde gayrimenkul ofisleri ve acenteler için daha kusursuz bir deneyim yaratmak için tasarlanan IWG Broker Komisyonu uygulaması, talepler ve 2010’lu yıllardaki gelişmeler dikkate alınarak oluşturuldu. Android ve iPhone ile uyumlu olanuygulama sayesinde, kullanıcılar IWG’nin esnek ofis yer lokasyonlarının detayları parmaklarının ucundayken, işlerini hareket halindeyken de yapabiliyor.

    Uygulama pazaryerlerinde IWG broker olarak adlandirilmis ve ücretsiz olarak indiriliyor.

    Uygulama; Regus, Spaces, No18, HQ ve Signature by Regus gibi tüm IWG markaları üzerinden yönlendirmelerin gayrimenkul danışmanları ve acenteler tarafından sunulmasını, izlenmesini ve yönetilmesini her zamankinden kolay hale getiriyor. Kullanıcılar, akıllı telefonlarını kullanarak IWG ağı üzerinden esnek çalışma ortamında müşterilerle temasa geçip, yönlendirmelerini ve komisyon ödemelerini cep telefonlarından takip edebiliyor.

    Zaman kazandıran uygulama

    Uygulama, sorunlu noktaları ortadan kaldırmak, kırtasiyeyi azaltmak ve mükemmel iş yeriyle müşterileri eşleşme sürecini uyumlu hale getiriyor ve acentelerin devam eden yönlendirmeleriyle ilgili bilgileri tek bir yerde topluyor. Ayrıca komisyoncular ile acentelerin teklif sundukları andan itibaren komisyonlarını aldıkları ana kadar geçen zamanı hızlandırıyor.

    Regus Türkiye Satış Direktörü Ayben Demir, “Gayrimenkul danışmanları ve acenteler IWG ekosisteminin temel parçalarından. IWG’nin mümkün olduğunca fazla değer sunarak, bu temel parçaların her biriyle güçlü ilişkiler oluşturması bizler için büyük önem taşımakta. Uygulama, temel bileşenlerimize zaman kazandıran ve onların gündelik çalışma rutinini daha kolay hale getiren sezgisel teknolojiyi kullanıyor. Bu sayede hem gayrimenkul danışmanları hem de acenteler kendilerini ödüllendirilmiş, fark edilmiş ve kariyer hedeflerine ulaşmak için daha güçlü olduklarını hissediyor” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.