DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konfor Mobilya yönetimi kadınlara emanet

    Konfor Mobilya yönetimi kadınlara emanet
    25.09.2018
    A+
    A-

    İş dünyasının başarılı kadın liderleri, yeni vizyonu ve marka gücüyle büyüyen Konfor Mobilya’nın yönetim ekibine katıldı.

    Güçlü vizyonu ve modern konseptiyle mobilya sektörünün en hızlı büyüyen markası olan Konfor Mobilya, iş dünyasının öncü markalarında görev yapan başarılı kadın yöneticilerle zenginleşen yeni yönetim kadrosuyla fark yaratıyor. Konfor Mobilya’nın pazarlama ve İK bölümlerinde beyaz yakalı çalışanların da %70’i kadınlardan oluşuyor.

    Kadın liderlerin sektörel tecrübesini ve yenilikçi yaklaşımlarını iş süreçlerine yansıtmayı hedefleyen Konfor Mobilya’nın yeni İK direktörü Serap Haznedaroğlu oldu. Haznedaroğlu, Konfor ailesine katılmadan önce İKEA’da yönetici pozisyonunda çalışıyordu.

    Konfor Mobilya, Conforama Türkiye ve Yataş’ta yönetici pozisyonlarında çalışan Pınar Doyuran’ı yeni ürün ve tasarım müdürü olarak belirledi. Ürün yönetimi konusunda zengin tecrübeye sahip olan Doyuran, Konfor markasının özgün stilini yansıtan ürünlerden sorumlu olacak.

    Uçtan uca tüm kurumsal süreçlerde daha etkin bir çalışma modeline geçen Konfor Mobilya, sektördeki marka algısını güçlendirmek üzere kurumsal iletişim müdürü olarak Uğur İkizgül’ü atadı. İkizgül’ün kariyerinde Vakko A.Ş. ve Sun Holding gibi önemli markalar bulunuyor.

    Kadınların iş süreçlerinde detaylara gösterdiği özenin Konfor Mobilya’nın pek çok iş biriminde avantaj sağladığını kaydeden Konfor Mobilya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, “Pazarlama ve İK gibi ince detayların önem kazandığı bölümlerin kadın yöneticilere emanet edilmesinden memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.