DOLAR 32,5009
EURO 34,7421
ALTIN 2495,651
BIST 9489,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konforlu uyku için Armis’ten Envia Koleksiyonu

    Konforlu uyku için Armis’ten Envia Koleksiyonu
    10.12.2018
    A+
    A-

    Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle Türkiye yatak sektörünün yeni markası Armis, Envia serisi ile konforlu ve sağlıklı uykuyu sunuyor. Yatak, baza ve yatak başından oluşan Envia serisi ile artık yatak odalarında farklı bir atmosfer yaratmak mümkün.

    Envia Yatak; çift pocket sistemi sayesinde yatağın içindeki hava sürkülasyonu artıyor ve oluşabilecek nem minimuma indiriliyor. Böylece küf ve koku oluşumu engelleniyor. Kapitone kumaşında kullanılan; ekstra yumuşak ve esnek Hyper soft sünger sayesinde ise vücudunuzun tamamı yatakla temas edeceği için uyku esnasında kan basıncınız dengeleniyor ve doğru uyku ortamında dinlenme imkanı sağlıyor.

    Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşap malzeme kullanılan, güvenlik amaçlı emniyet kilidi bulunan, elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretilen Envia baza, farklı ölçü seçenekleri ile her tercihe cevap oluyor.

    Envia Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan Envia yatak başı ise düğmeler ile bezenmiş kare kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.

    Armis ürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu ve çeşitli renklerde battaniyeler de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.