DOLAR 32,5772
EURO 34,9926
ALTIN 2427,838
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konuklar tarafından beğenilen 10 aile oteli

    Konuklar tarafından beğenilen 10 aile oteli
    26.08.2017
    A+
    A-

    Konaklama uzmanı Hotels.com™’un verilerine göre, özgür tasarıma sahip havuzlar, büyük bir alan yayılmış çocuk kulüpleri ve ailece yapabileceğiniz ağaç tırmanışları, mutlu aileler için otellerde sunulan ekstralardan sadece birkaçı.

    Her yıl düzenlenen, prestijli Hotels.com Loved by Guests Ödülleri kapsamında, otel misafirleri ödül jürisi rolünü üstleniyor. En iyi ortalama misafir yorumu puanına sahip olan otelleri ödüllendirmeyi amaçlayan bu yarışmada, otellere gerçekten giriş yapmış ve bir gece konaklamış misafirlerin yazdığı 25 milyonun üzerinde gerçek ve güvenilir misafir yorumu temel alınıyor.

    2017 yılında, tüm dünyadan 100 otel ‘Aile için en iyi otel’* ödülünü kazandı. Aşağıda, ailelerin en sevdiği özellikleriyle bunlar arasından yaptığımız seçkiyi görebilirsiniz.

    1- 5 yıldızlı The Westin Dragonara Resort, Malta

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.4

    Malta’yı, Deniz Parkı, Splash and Fun Su Parkı, Vahşi Yaşam Parkı ve Liman turu dahil olmak üzere ailenin tüm bireyleri için mükemmel bir kamp alanı yapan bu otel ile keşfedin.

    SuperChefs Eat Well menüsünde, tüm tatil boyunca iki adet açık yüzme havuzunda oynayan, Westin Family Çocuk Kulübünde yaratıcılıklarını geliştiren ve Reef Club’da muhteşem kumsalları keşfeden çocuklar için besleyici yemekler yer alıyor. Daha da iyisi, ödeme yapan iki yetişkinle birlikte aynı odayı paylaşan iki çocuk da aynı pansiyon planında ücretsiz konaklayabiliyor. Otelde gecelik 1,017 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    2.İskandinav Safarisi

    4 yıldızlı Bandholm Hotel, Danimarka

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.6
    Şık Avrupa mimarisine sahip şehirleriyle ünlü Danimarka’da ailelerin tadını çıkaracağı çok şey var. Bu otelde konaklarken, yakındaki Knuthenborg Safari Parkı’nda doğal yaşamı tadın veya hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik bir su ve aktivite parkı olan Lalandia’da su kaydıraklarının tadını çıkarabilirsiniz.

    Buradaki apart dairelerde konaklayarak, deniz manzarasıyla İskandinav yaz gecelerinin keyfine varabilirsiniz. Gündüzleri yüzer iskeleden ılık suya girerek dubanın ve çocuklar için küçük kaydırağın tadını çıkarabilirsiniz. Yetişkinler olarak spa merkezini, yakındaki müzeleri ve şirin Bandholm kasabasını ziyaret edebilirsiniz. Otelde gecelik 424 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    3. 5 yıldızlı JA Jebel Ali Beach Hotel, Dubai

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.4
    Dubai’nin harika plajlarında stres atın veya tesisin 9 delikli golf sahası, spa merkezi, üç adet çocuk kulübü, binicilik alanı, tenis kortları, yoga alanı ve su parkı gibi olanaklarından yararlanarak aile seyahat programınızı doldurun.

    Yakında bulunan Legoland, Legoland Su Parkı, Motion Gate, Bollywood Parkı ve Riverland gibi tesisler sayesinde eğlence çok yakınınızda. Otelde gecelik 453 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    4.Oyunların keyfini çıkarın

    4.5 yıldızlı Wish Resort Golf Convention Foz do Iguaçu, Brezilya
    Değerlendirme Puanı : Hotels.com’da 5 üzerinden 4.5

    Brezilya, Paraguay ve Arjantin arasındaki sınırda yer alan Iguazu Şelaleleri’ne 20 dakikalık mesafedeki Wish Resort Golf, Güney Amerika turu için mükemmel bir konumda. Tesis içinde futbol, basket, voleybol, kanopi tırmanışı ve mini golf oynayarak spor yapın. Bunlar yeterli değilse, minik misafirler oyun odası, video oyunları ve sineması bulunan, 500 m²’lik alanıyla Brezilya’nın en büyük çocuk kulüplerinden birini ziyaret edebilirler.

    Ebeveynler de tatil merkezindeki 10 havuzdan birinde dinlenebilir, doğa gezilerine gidebilir veya 18 delikli golf sahasında spor yeteneklerini test edebilirler. Otelde gecelik 305 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    5. Macera Alanı

    5 yıldızlı Fairmont Mayakoba, Playa del Carmen, Meksika

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.5

    Ailenizle birlikte dinlenmek için güzel nehirlerin yer aldığı 240 dönümlük tropikal bir ormandan daha iyi neresi olabilir? 930 m²’lik serbest biçimli havuzu, su kaydırağı, çocuk oyun havuzu ve sadece yetişkinlere yönelik, lagün manzaralı sonsuzluk havuzu dâhil beş yüzme havuzuyla bu tesiste herkes için bir şeyler var.

    Aktivitelerden hoşlananlar doğa yürüyüşleri, güzel manzaralı tekne gezileri, motorsuz su sporları, açık havada tenis gibi olanaklardan yararlanabilir. Discovery Club’da ise çocukları bekleyen farklı maceralar var. Otelde gecelik 1.109 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    6.Su Sıçratma Keyfi

    5 yıldızlı The Andaman, a Luxury Collection Resort, Langkawi, Malezya

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.6

    Plajın ve yağmur ormanındaki yüksek ağaçların yanında, lagün tarzındaki yüzme havuzuyla bu tatil merkezi gerçek bir cennet.

    Gençler ve genç kalanlar için şişme su kaydırağına ek olarak küçük çocuklar için de yüzme alanları var. Çocuklarınız minik bir macera yaşamak isterse, doğa ve keşif temalı kısa eğitim gezilerine katılabilecekleri Minik Kaşifler Kulübü’nde eğlenceli vakit geçirebilirler. Otelde gecelik 702 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    7.Top Havuzu

    5 yıldızlı Fleur de Chine Hotel, Yuchi, Tayvan

    Değerlendirme Puanı : Hotels.com’da 5 üzerinden 4.6

    Yuchi’nin merkezinde yer alan bu otel; çatı terası, kapalı ve açık yüzme havuzları, ücretsiz su parkı ve çocuk kulübü gibi özellikleriyle hem yetişkinler hem de çocuklar için harikalar diyarı.

    Ebeveynler otele 20 dakikalık yürüme mesafesindeki Xuanzhuang Tapınağı’nı ve Sun Moon Gölü Tavus Kuşu Parkı’nı ziyaret edebilir veya tam donanımlı spa merkezinin keyfini çıkarabilir. Otelde gecelik 1.071 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    8. Minyonlar Pijama Partisi

    3.5 yıldızlı Universal Port Hotel, Osaka, Japonya

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.6
    Universal Studios Japonya’nın hemen yanında yer alan bu otelde hem dinlenebilir hem de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Minyonlar temalı odalarda konaklayabilir, Universal Studios mağazasını ziyaret edebilir, Rex Cafe ve Port Dining Ricorico gibi temalı restoranlarda akşam yemeği yiyebilirsiniz.

    Bonus olarak, mevcut yatak takımını kullanarak ebeveynleriyle veya vasileriyle birlikte kalan 6 yaş ve altındaki çocuklar ücretsiz konaklayabilir. Otelde gecelik 568 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *
    9. Macera Oyunu

    5 yıldızlı Stein Eriksen Lodge, Park City, Utah, A.B.D

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.7
    Bu macera tesisinde tüm yıl boyunca doğal yaşamı keşfedin. Kış aylarında kayak, şişme kızakla kayma ve bobsled; yaz aylarında ise ziplining (makaralı ipte kayma), yürüyüş, binicilik ve nehirde rafting gibi sporların tadını çıkarın.

    Utah Olimpiyat Parkı’na yakın olan tatil merkezinde spor yeteneklerinizi test ederek, kendinize meydan okuyun. Çocuklar ise kendi pasaport cüzdanlarını yanlarına alarak verilen görevleri tamamladıkları, pul kazandıkları ve tüm on görevi tamamlayarak altın madalya ile sonraki ziyaretinizde bir gece ücretsiz konaklama kazanabilecekleri bir macera oyunu oynayabilirler. Minik kaşifler çadır, pelüş geyik oyuncağı, National Geographic’in yıldızlı feneri ve rehber kitabı ile odanızda kamp bile kurabilir.

    Otelde gecelik 993 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *
    10.Park Kaşifleri

    3 yıldızlı Ninepipes Lodge, Charlo, A.B.D

    Değerlendirme Puanı: Hotels.com’da 5 üzerinden 4.7

    Macera sevenler için harika bir tesis olan Charlo’daki Ninepines Lodge, aktivitelerle dolu bir tatil isteyen aileler için mükemmel seçimdir. Mission Dağları’nın ve Ninepines Doğa Koruma Parkı’nın muhteşem manzaralarıyla gerçek bir Montana deneyimi yaşayacaksınız.

    Flathead Gölü’ne 20 dakika mesafede, Glacier Ulusal Parkları’nın ise hemen yanında yer alan tatil merkezinde tüm ailenizle birlikte doğaya geri dönebilir, çevredeki ormanlarda yürüyüş yapabilir veya gölde balık tutabilirsiniz. Otelde gecelik 396 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün *

    Tüm bu ödüllü aile otellerine ve yüz binlerce başka otele online rezervasyon yapmak için Hotels.comsitesini ziyaret edebilir veya iOS, Android ve Amazon Kindle cihazlarından mobil uygulamamızı kullanabilirsiniz. Müşterilerimiz, internet sitemizde ve mobil uygulamamızda özel Gizli Fiyatlara*** ulaşarak sonraki konaklamalarında daha fazla kazanma olanağına da sahip olacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.