DOLAR 32,5847
EURO 34,8399
ALTIN 2495,928
BIST 9633,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konut arayanlar sorularının cevabını Aegondirekt’te keşfediyor

    Konut arayanlar sorularının cevabını Aegondirekt’te keşfediyor
    26.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de konut kredisine dijital ortamda avantajlı hayat sigortası sunan ve bu alanda bir öncü olan Aegondirekt, şimdi müşterilerin konut-kredi-sigorta aşamalarını kapsayan yolculuklarında tüm merak edilenlere Aegondirekt Blog’da yer veriyor!

    Bugüne kadar binlerce kredi müşterisine -hayat sigortasında- bankalara oranla %40*’a varan indirim sunan Aegondirekt, artık ev ve kredi arayışı içinde olanlara https://blog. aegondirekt. com. tr/ sitesi üzerinden içerik hizmeti vermeye başladı. Konut alırken dikkat edilmesi gerekenlerden, kredisi aşamasındaki bilinmezlere kadar ev arayan, kredi ihtiyacı olan ve masraf paketini düşürmek isteyenlerin tüm soruları Aegondirekt Blog’da cevaplanıyor…

    Hollandalı dev finans kuruluşu Aegon’un Türkiye’deki dijital online satış kanalı Aegondirekt, yaklaşık 4 senedir alışılagelmiş sigortacılık anlayışının dışına çıkarak- herhangi bir banka ile anlaşma yapmaksızın- müşterilerine online ortamda çok avantajlı kredi hayat sigortası sunuyor. Aegondirekt, yeni blog sayfalarında konut arayan herkesin kredi ihtiyaçlarını da gözeterek bu süreci nasıl kolaylaştırabilecekleri, konut kredisi masraf paketlerini nasıl düşürebilecekleri ve yasal haklarının hangi aşamalarda devreye girip neleri kapsayabileceğini anlatıyor.

    Online ortamda yaptıkları çalışmaların tüketicileri yasal hakları konusunda aydınlattığının altını çizen E-satış Direktörü Murat Akçay “Bugüne kadar Aegondirekt üzerinden iletişim bilgisini bırakmış herkese ulaşıp, özellikle Kredi Hayat Sigortası konusunda bildikleri doğruların yasal dayanağı olmadığını anlattık. Yakın zamanda yayınladığımız blog sayfalarımız üzerinden konut, kredi ve sigorta branşlarındaki müşteri yolculuğuna bir bütün olarak bakmak, zorlandıkları alanlarda müşterilere yardımcı olmak ve özel bir deneyim yaşatmayı hedefledik.” dedi.

    Aegondirekt Müşterileri Ne Diyor?

    Aegondirekt’e başvurarak bankalara göre çok daha avantajlı teklif almış müşteriler Aegondirekt ve aldıkları hizmet hakkında ise şunları söylüyor:

    • “Tamer Erdim – Çalıştığım bankanın verdiği teklife göre Aegon’dan %50 daha uygun bir teklif aldım. Bu sayede, kredi masraflarını azaltmış oldum, hayat sigortası için gereksiz banka komisyonu ödemedim”
    • “Kadri Değer: Bana bir şey olursa kredi borcum aileme kalmasın diye Aegon’a başvurdum. Bankamın önerdiği hayat sigortası teklifi 3700 TL iken, Aegon’dan 1450 TL teklif aldım. İnanılmaz bir deneyim”
    • “Murat Mutlu: Kredimi alırken, hayat sigortama 6000 TL yerine 3340 TL ödedim. Bankadan aldığım hayat sigortasını iptal ettirdim ve Aegon’un fiyat avantajını kullandım. Herkese öneriyorum!”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.