DOLAR 32,5904
EURO 34,854
ALTIN 2504,168
BIST 9681,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konya’da 132 ailenin tapu heyecanı 

    Konya’da 132 ailenin tapu heyecanı 
    17.01.2018
    A+
    A-

    Emin Üstün, Konya’da Eminevim’in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 132 aileye tapularını dağıttı.

    Orta gelirle geçinen insanların ev sahibi olmalarına fırsat verdiklerini belirten Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Sistem bir dayanışma ve gönül birliğinden oluşmuştur,” diye konuştu.

    Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün ise toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini belirterek; “Her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” dedi.

    Her ay farklı illerde tapu teslim töreni düzenleyen Eminevim, Konya’da gerçekleştirdiği törende yüz’ün üzerinde aileye tapularını teslim etti. Bayır Diamond Hotel – Convention Center’da düzenlenen programa; Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün, Eminevim Konya Bölge Müdürü Arif Yılmaz, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, bölge yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Elbirliği sistemiyle vatandaşları faize bulaştırmadan istediği yerden ev sahibi yapan Eminevim, çeyrek asrı aşan tecrübesiyle hizmetlerini sürdürüyor.

    Yurdun dört bir yanında düşük taksitlerle ev sahibi olma hayali kuran yüzbinlerce vatandaşa ulaşan şirket, yılın ilk ayında Konyalıların tapu heyacanına ortak oldu.

    Organizasyona yaklaşık 1000 davetlinin yanı sıra Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve bölge yöneticileri katıldı. Programda 132 aileye tapuları toplu halde teslim edildi.

    Emin Üstün: “Konya bizim için başka…”

    Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 27 yıldır hizmet verdiklerini belirterek; “Konya bizim için başka bölge. Konya ikinciliğe, üçüncülüğe oynayan bir bölgemiz,” dedi.

    Tanınmış işadamı Emin Üstün; “Eminevim, Türkiye’de yüz binlerce insanı ev ve otomobil sahibi yapmıştır. Sistem bir dayanışma ve gönül birliğinden oluşmuştur. İnsanlar faiz ödemeden maliyeti düşük bir şekilde ev ve otomobil sahibi oluyor. Son 10 yıldır konut teslimatımız var. Türkiye genelinde 76 bin otomobil, 36 bin konut vermek süretiyle Eminevim hizmetini Türkiye’nin tamamına sunduk ama Konya bizim için başka bölge. Konya ikinciliğe, üçüncülüğe oynayan bir bölgemiz. Konya’da bu akşam bin kişilik bir yemekle bizden ev otomobil alan müşterilerimizle ve bizi yakından tanımak isteyenleri davet ettik. Ev alma sırası gelen müşterilerimizin mutluluğunu hep birlikte yaşayıp hissedebilmek için böyle törenler düzenleyerek tapularını teslim ediyoruz. Türkiye genelindeki şubelerimizle alt ve orta gelir seviyesinde ki insanlarımızın ev sahibi olmasına fırsat veriyoruz,” şeklinde konuştu.

    Sefa Üstün: “Özümüzdeki duygu…”

    Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün ise yaptığı açıklamada; “Yüz binden fazla ailemizin mutluluğuna ortak olduk. Kimisi otomobiline kavuştu, kimisi evine. Ama hepsinin ortak bir yanı vardı o da mutlulukları. Bu zamana kadar hep hayalini kurdukları otomobillerine ve evlerine elbirliği sistemimiz ile kavuştular. Mutluluklara vesile olmak, güzelliklere imkân sağlamak, duygusal anlamda bizlere; tarifi sözlere dökülemeyecek kıvanç yaşatmakta.

    Edirne’den Ardahan’a, Türkiye’nin hemen her yerinde tapu teslim törenlerimiz devam ediyor. Bu da insanımızın bize olan güveni, inancı sayesinde oluyor. Özümüzdeki yardımlaşma duygusunu harekete geçirerek insanımızın birbirlerine verdiği destekle her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” sözlerine yer verdi.

    Sefa Üstün, Emin Şirketler Grubu olarak gerçekleştirdikleri teslimat rakamlarını da duyuyarak; “2017 yılında toplam konut teslimat sayımız 9 bin 252 adet iken yine geçtiğimiz seneki oto teslimat sayımız ise 7 bin 429 adettir. Bu sene içerisinde bu sayılarımızı aşıp, yeni hedeflerimize ulaşacağımızdan ve insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın,” şeklinde konuştu.

    Sefa Üstün ayrıca verdiği bilgilerde ise, 36 bin 424 konut teslimi, 76 bin 689 oto teslimi ile toplamda 113 bin 113 telimat gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

    Sezai Gök: “Helal yoldan..”

    Toplumun her kesimden insan, her bütçeye uygun koşulda otomobil sahibi olma imkanı ve fırsatına sahip olduğunu ifade eden Eminevim Türkiye Satış Müdürü Sezai Gök; “Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Üstün bey’in yaklaşık 15 yıl önce Eminevim sistemini kurması ile banka kapılarına savrulan milletimiz böylelikle ev hayalini hem gerçekleştirme imkanı en önemlisi ise de helal yoldan ev sahibi olma imkanı sağlamış oldu,” diye konuştu.

    Tuba Üstün: “Samimi niyetleri olan…”

    Eminevim Genel Müdürü Tuba Üstün ise, insanların birbirlerine destek olarak tüm zorlukları aşabileceğinin altını çizdi.

    Tuba Üstün, konuşmasında; “Bizler büyüklerimizden her zaman insanlığın birbirine yardım etmesi gerektiğini duyduk. Bizler her zaman, olanın olmayana vermesi gerektiğini, insanların birbirlerine destek olarak tüm zorlukları aşabileceğini ve birlikten kuvvet doğacağını duyduk.

    Mayasında böyle samimi niyetleri ve halis amaçları olan şirketimiz, dimdik ayakta tutabilmek, geleceğe daha emin taşıyabilmek ve bizden sonraki nesillere layığıyla teslim edebilmek için, köklerimizden gelen samimi ruhumuzu kaybetmeden, şirketimizdeki kuruluşundaki duayı unutmadan, bugün Türkiye’nin bir çok yerinde bulunan 101 şubemizle hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz,” sözlerine yer verdi.

    Büyük bir heyecanın gözlendiği törende selamlama konuşmaları, tapu teslimi ve mehter gösterisinin ardından konuklar arasında yapılan çekiliş ile hediyeleşme merasimi yapıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.