DOLAR 32,557
EURO 34,9011
ALTIN 2430,603
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koordinat Çayyolu’nun yüzde 76.96’sı tamamlandı

    Koordinat Çayyolu’nun yüzde 76.96’sı tamamlandı
    25.03.2019
    A+
    A-

    Emlak Konut GYO güvencesiyle Türkiye’nin önemli inşaat firmalarından biri olan YP İnşaat;  Ankara’nın nezih semtleri arasında sayılan  Ümitköy’de “yaşamak için konfor, doğa, nitelikli mimari” birleşenlerini kullanarak ve “olmak istediğin yer” mottosuyla KOORDİNAT Çayyolu projesini, hedef kitlesinin beğenisine sunuyor. Projenin yüzde 76.96’sı tamamlandı..

    Mimari detaylarının yanı sıra akılcı çözümleriyle de konforu arttırarak, kaliteli ve nitelikli yaşamayı sevenler için,  her detayı düşünülmüş bir yaşam projesi; KOORDİNAT Çayyolu…

    7’den 70’e her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verebilen KOORDİNAT Çayyolu geniş vistası ile tüm Ankara manzarasına hakim bir konuma sahip. Yerleştiği konum özellikleri arasında yer alan, ihtiyacınız olan herşeye yakın mesafede olma ayrıcalığı KOORDİNAT Çayyolu’nun diğer avantajlı özellikleri arasında.

    Estetik ve akılcı çözümleriyle Ankara’da pek çok kalıcı ve farklı projeye imza atmış Ace Mimarlık tarafından  projelendirilen KOORDİNAT Çayyolu; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve özel tip daire alternatifleri toplam 427 özel daire  ile herkesin kendini bulabileceği  yaşam önerileri sunuyor.

    KOORDİNAT Çayyolu’nda yaşam; çatı teras bahçeleri, bahçe çıkışlı ve nitelikleri farklı olan daire tipleri ile beklentilerini  “sıradanlıktan uzak ve farklı bir boyutta”  yaşamayı sevenler için özel olarak  kurgulandı.

    Güneş ve rüzgarın yönleri dikkate alınarak oluşturulmuş çevreye duyarlı mimarisi, yayaları site içinde özgür bırakacak bir peyzaj anlayışı benimsenerek, titizlikle tasarlandı.

    KOORDİNAT Çayyolu’nun “ayrıcalıklı yeni yaşam anlayışı”ndaki sahipleri; konumlandığı yer ve mimarisi ile doğaya dost, şehir planına saygılı, kaliteli ve güvenli bir yaşam sizleri bekliyor. Projenin yüzde 76.96’sı tamamlandı..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.