DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koray Avcı Panora AVM’de

    Koray Avcı Panora AVM’de
    01.08.2017
    A+
    A-

    Müzik kariyerine Ankara’da başlayan ve sokak sanatçısı olarak adından söz ettiren Koray Avcı 2 Ağustos’ta PanoraPark’ta olacak.

    İlk olarak sosyal medyada yayınlanan ve sokakta söylediği şarkılarla meşhur olan Koray Avcı, PanoraPark’ta sevenleri ile buluşacak. Piyasaya çıktığı günden bu yana satış listelerinde üst sıralarda yer alıp müzikseverlerin beğenisini kazanan Avcı, kendine has tarzı ve seslendirdiği şarkılarla Başkentli sevenlerine keyif dolu dakikalar yaşatacak. Koray Avcı ile müzik şöleni yaşamak ve çift kişilik davetiye kazanmak isteyenlerin konserden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması ise yeterli olacak.

    Hadise ile başlayan yaz konserleri, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. 19 Temmuz’da Serkan Kaya’yı sevenleri ile buluşturan PanoraPark, Koray Avcı’nın 2 Ağustos’ta sahne almasının ardından, 9 Ağustos’ta Sertab Erener, 23 Ağustos’ta Hakan Altun ve 13 Eylül’de Linet’e ev sahipliği yapacak.

    PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM, bu sahnede de ünlü isimleri Ankaralılar ile buluşturmaya devam edecek.28 Temmuz’da Gökhan Türkmen ile başlayan konserler, 18 Ağustos’ta Simge, 8 Eylül’de Fettah Can ile devam edecek. Ücretsiz gerçekleşen konserlerin kapanışı ise 20 Eylül’de Derya Uluğ ile gerçekleşecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.