DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Körfezkent Çarşı’nın yüzde 89.65’i tamamlandı

    Körfezkent Çarşı’nın yüzde 89.65’i tamamlandı
    30.09.2019
    A+
    A-

    Körfezkentlilerin yaşam merkezi. Körfezkent Çarşı’nın yüzde 89.65’i tamamlandı…

    Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut hem Türkiye’ye hem yatırımcılara kazandıran projelerine devam ediyor. Şimdi de Körfezlileri, Emlak Konut güvencesiyle çok kazandıracak bir proje olan Körfezkent Çarşı’yla buluşturyor. Körfezkent’in tam ortasında gece gündüz yaşayacak Çarşı; Körfez’e hem sosyal hem ticari yönden hareket getiriyor, Körfezliler için her açıdan çok kazandıran bir sayfa açılıyor.
    Körfezkent Çarşı, konutların ve sosyal yaşamın içinde bir ticaret merkezi. Burası caddeye yakın veya şehrin dışında bir ticaret merkezi değil, Körfezkent 1, 2, 3 ve 4’ün tam ortasında, yeşil ve maviden oluşan peyzajı, cami, düğün salonu, poliklinik ve kreşten oluşan sosyal olanaklarıyla birlikte Körfezkentlilerin yaşam merkezi. Körfezkent Çarşı’nın yüzde 89.65’i tamamlandı…

    KAZANÇLI TİCARET LOKASYONU
    Ticarette kazançlı çıkmak için ihtiyaç duyduğunuz her şey burada, Körfezkent Çarşı’da. Toplam 11.922,37 m2 alan üzerinde yer alan projede, 16 adet cadde dükkanı veya 21 adet meydan dükkanı seçenekler arasında. Dükkan değil, ofis arıyorsanız 66 adet ofis de Körfezkent Çarşı’da sizleri bekliyor. Sürekli yaşayan bir konumda ticaret yapmak istiyorsanız tam istediğiniz gibi bir proje işte tam karşınızda.
    Kazançlı ticaret için iyi lokasyon olmazsa olmazdır. Körfezkent 1, 2, 3 ve 4 projelerinin tam ortasında, her gün binlerce insanın kullandığı İstanbul-İzmit otoyolunun hemen yanı başında kazançlı bir iş hayatı Körfezkent Çarşı’da sizleri bekliyor.

    LOKASYON
    Körfez Devlet Hastanesine 2 km
    Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 km
    Körfez Diş Hastenesine 4 km
    D-100 karayoluna 1 km
    TEM otoyoluna 4 km
    Tütünçiftlik Vapur İskelesine ve Sahiline 4 km
    Derince Vapur İskelesi ve Sahiline 4 km
    Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne 2 km
    İzmit Merkeze 12 km
    Sabiha Gökçen Havalimanına 55 km
    Kocaeli Cengiz Topel Havaalanı 28 km
    Sapanca Gölüne 45 km

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.