DOLAR 32,586
EURO 34,7769
ALTIN 2507,735
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koroplast ile kurban etlerinizi güvenle saklayın

    Koroplast ile kurban etlerinizi güvenle saklayın
    22.08.2017
    A+
    A-

    Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri sektörünün lider markası Koroplast’ın saklama grubu ürünleri, Kurban Bayramı’nda etlerin hijyenik koşullarda saklanmasını ve tüketilmesini sağlayarak sevdiklerinizin ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

    36 yıldır yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştıran çözümler sunan Koroplast, bu Kurban Bayramı’nda da hijyene önem verenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Koroplast Buzdolabı Poşeti, kurban etlerini sağlıklı ve hijyenik bir biçimde saklayarak daha uzun sürede tüketebilmenizi sağlıyor. Etler havayla temas haline geçtiğinde bakteri oluşumu gerçekleşiyor ve daha hızlı bozuluyor. El değmeden üretilen Koroplast Buzdolabı Poşeti, bu sorunun önüne geçiyor, dışarı sıvı sızmasını ve kokuların karışmasını da engelliyor.

    Güvenli, pratik çözümler için fermuarlı ve sızdırmaz çift kilitli poşetler kullanın

    Güvenilir, sızdırmaz ve pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeken Koroplast Fermuarlı Poşet ve Çift Kilitli Poşet ise daha çok kemikli ve ağır parçaları saklamak için tercih ediliyor. Fermuarlı ve Çift Kilitli Poşetler, ağız kısmındaki fermuar ve kilit sayesinde etlerin hava alışverişini keserek daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. Ayrıca Çift Kilitli Poşet, aynı kutuda iki farklı boy alternatifleriyle kolaylık sağlıyor.

    Kötü kokuları çöp poşetine hapsedin

    Kurban Bayramı’nda etler, parçalara ayrıldıktan sonra kullanılamayan kısımları çöpe atılıyor. Kurban atıkları, özellikle sıcak havalarda çok çabuk bozuluyor ve kötü kokulara neden oluyor. Koroplast’ın yeni ürünü koku hapsetme teknolojisine sahip çöp poşetleri görünmez bir kalkan oluşturarak istenmeyen kokuların dışarıya çıkmasını engelliyor.

    Migros’a özel iki ürün

    Koroplast’ın Kurban Bayramı’na özel iki ürünü de sadece Migros’larda satışa sunulacak. Bu ürünlerden biri olan Gıda Taşıma Torbası 3 katlı ekstra dayanıklı yapısı sayesinde ağır etler bile rahatlıkla ve sağlıklı bir biçimde taşınıyor. Gıda tüzüğüne uygunluk belgesine sahip Gıda Taşıma Torbası, kurban etlerini hijyenik olarak güvenle taşımaya imkan veriyor. Saklama Poşeti normal buzdolabı poşetlerinden çok daha kalın olduğu için kemikli etleri bile saklayabiliyor. Pratik kilitli ağzı sayesinde etlerin uzun süre taze kalmasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.