DOLAR 32,5691
EURO 34,8662
ALTIN 2435,269
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton aksesuar koleksiyonu her tarza uyum sağlıyor

    Koton aksesuar koleksiyonu her tarza uyum sağlıyor
    06.11.2017
    A+
    A-

    Koton, stilinizde fark yaratacak aksesuar tasarımları ile bu sezonda dikkatleri üzerine çekiyor.

    Koton, yeni sezonda tarzıyla fark yaratmak isteyenlere, zengin aksesuar koleksiyonunu sunuyor. Farklı konseptlerde hazırlanmış 2017-2018 Sonbahar-Kış Aksesuar Koleksiyonu, çanta, bot-çizme, atkı-bere-eldiven, şapka ve bijuterilerden oluşuyor.

    Günlük yaşamın şıklığını ön plana çıkaracak aksesuarlar bu sezon modern şehirli kadının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Koton’un yeni sezon aksesuar koleksiyonunda tema zenginliği dikkat çekiyor.

    Aksesuarlarda Paris Esintileri

    Zerafeti ve şıklığı yansıtan Koton Aksesuar Parisienne koleksiyonu; siyah rengin hakimiyetinde suni kürkleri, şık bot ve çizmeleri, şapka ve eldivenleri ile Paris ruhunu sezona yansıtıyor. Koton Aksesuar koleksiyonu, Parisienne ile modayı yakından takip eden, şıklığı ile gözleri kamaştırmayı seven her modern kadının tamamlayıcısı olmaya devam ediyor.

    Space-Glitter Konsepti ile Parlak Stiller

    Space-Glitter, metal renklerin en göz alıcı hali ile kombininize renk katıyor. Metalik grinin ve parlak renklerin en canlı tonları ile hazırlanan aksesuarlar tüm gün enerjinizi yükseltiyor. Koleksiyonda özellikle ön plana çıkan parlak metalik sırt çantaları modern stillerin rahatlığına vurgu yapıyor.

    Nakış Detaylar Bu Kez Aksesuarlarda…

    Koton’un öncülük ettiği ve kısa sürede popüler bir trend haline gelen nakışlar bu sezon aksesuar grubunda da karşımıza çıkıyor. Koton Sonbahar-Kış Aksesuar Koleksiyonu’nda, nakış detaylı aksesuarlar ile her modern kadının vazgeçemediği parçalar yer alıyor. Ayakkabı, clutch ve şapka tasarımları nakış detaylarla farklılaşıyor.

    Navy ile olgun duruşlar

    Navy aksesuar modelleri bu sezon modern şehirli kadının en olgun halini yansıtıyor. Lacivert tonları ile hazırlanan aksesuarlar en seçkin, en olgun ve en modern hali ile sonbahar kış koleksiyonunda yerini alıyor. Olgun havası ile modern kadının zerafetinde fark yaratan parçalar bu sezon Koton’un en gözde aksesuarları arasında gösteriliyor.

    Kuşgözü ve Zımba Etkisi

    Koton Aksesuar Koleksiyonu kuşgözü ve zımbanın etkisi altında parlak ve hareketli tarzlara imza atıyor. Aksesuarlarda yer alan kuşgözü ve zımba detayları sade tasarımlara zenginlik kazandırıyor.

    Sezon Trenleri Bijuteri Koleksiyonu’nda Bir Araya Geldi

    Sezonun öne çıkan trendleri bijuteri tasarımlarında yeniden yorumlanıyor. Grunge, hyper-nature, kadife, geometrik ve mimal olarak gruplandırılan bijuteriler stillere özgünlük kazandırıyor.

    Geometrik ve minimal şekilli aksesuarlar ile zarif tarzlara tamamlayıcı dokunuş eklenirken grunge grubuyla genç ve enerjik silüetler oluşturuluyor. Doğadan esinlenerek hazırlanan hyper nature grubunda ise farklı ve dikkat çekici tasarımlar bulunuyor.

    Koton bijuteri koleksiyonu, sezonun trendi kadifeyi de tasarımlarıyla buluşturuyor. Kadife kumaş kullanılarak tasarlanan aksesuarlar şıklık ve zerafeti bir araya getiriyor.

    Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan, zararlı kimyasallara karşı tüm testlerin sağlandığı Koton Aksesuar Koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.