DOLAR 32,5155
EURO 34,5725
ALTIN 2492,551
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Baby Koleksiyonu ile bebeklerin tatil bavulu hazır

    Koton Baby Koleksiyonu ile bebeklerin tatil bavulu hazır
    29.06.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton; Koton Baby koleksiyonunda kız ve erkek bebeklere özel eğlenceli havuz partileri, tropikal ormanlar ve okyanus ferahlığından ilham alarak hazırladığı tatil temalı koleksiyonunu ailelerin beğenisine sunuyor.

    Koton Baby bu sezon tatil temasını, yazın doğallığı ve renklerin enerjisiyle birleştirerek eğlenceli, enerjik bir o kadar da hareketli tasarımlarla bebeğinizin tatil bavulunu tamamlıyor. Bebeklerin hareket özgürlüğünü kısıtlamadan tasarlanan modeller, annelerin bu sezonda ilk tercihi olmaya aday.

    Kız Bebekler Koton Baby’nin Tatil Teması ile Havuzları Renklendirecek

    Koton Baby, yaz aylarının vazgeçilmezi havuz partileri ve 80’li yılların Miami kumsallarından esinlenerek hazırladığı tatil temasında yer alan parçalarla bebeklerin tatil heyecanlarına renk katacak. Mavi, sarı, pembe, kırmızı, beyaz ve yeşil tonların ön planda tutulduğu tasarımlarda ekose kumaşlardan çizgili tasarımlara, egzotik meyvelerden eğlenceli hayvan figürlerine, fırfırdan simli & pullu baskı ve işleme detaylarına kadar enerjik ve eğlenceli bir koleksiyon sunuyor.

    Erkek Bebekler Koton Baby Tatil Teması ile Yazın Doğallığını Üzerinde Taşıyor

    Yağmur ormanlarının doğal hayatından okyanus ferahlığına kadar yazın tüm doğallığından ilham alan Koton Baby, erkek bebekler için birbirinden eğlenceli figürlerin yer aldığı modeller sunuyor.

    Kamuflaj ve tropikal desenlerden ilham alarak hazırlanan Hyper Beach temasında, yeşilin tonları, haki ve turuncular dikkat çekiyor.Temada; cepler ve beden kumaşındaki çizgiler, kamuflaj baskılar, ekose kumaşlar, yazı ve slogan baskılar ön plana çıkıyor.

    Okyanus ferahlığından alınan ilhamla tasarlanan Blue Ship teması ise; su atındaki detayları slogan baskılarla birleştiren birbirinden özel modelleri ve açıktan koyuya giden mavi, lacivert, mercan, sarı tonlarıyla fark yaratıyor. Baskı teknikleri, cep, çizgi ve nakış detaylarının yanı sıra 3D detayları da temayı farklı kılan özellikler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.