DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Beauty Essentials Serisi

    Koton Beauty Essentials Serisi
    24.03.2018
    A+
    A-

    Koton Beauty’nin üç farklı temadan oluşan yeni Essentials serisi renk ve ürün çeşitliliği sunuyor. Koton Beauty Essential serisinde pembe, bronz ve tarçın tonlarını kapsayan zengin renk skalası ve çok amaçlı kullanım sağlayan ürünler dikkat çekiyor.

    Koton Beauty, doğanın renklerini yeniden keşfetmek isteyen kadınları, ürün zenginliği yaşattığı kozmetik dünyasına davet ediyor. Yeni Essentials serisinde çok kullanımlı ürünlerin etkisi ön plana çıkıyor. Bare Minimum, Fire Starter ve Mystic temalarıyla sezona sunulan Koton Beauty Essential serisi ile ilkbahar-yaz sezonunun makyaj trendlerini belirleniyor.

    Bare Minimum Koleksiyonu ile natürel güzellik

    Bare Minimum teması natürel güzellikten ilham alınarak tasarlanan ürünleriyle yaz mevsiminin favorileri arasında yer alıyor. Nude ve bronz tonlarının ağırlık gösterdiği farlar ve kontür stick ile yüz hatlarına doğal ve canlı bir görünüm kazandırılıyor.

    Fire Starter ile sıcak tonları yaşayın

    Fire Starter teması tarçın ve sıcak renk skalasının yumuşak dokunuşlarını far paleti ile gözlerinize yansıtıyor. Koleksiyonun öne çıkan ürünü multi stick fonksiyonel kullanımı bu temada bir tarafı ile allık bir tarafı ile highligter görevini üstleniyor. Çok amaçlı kullanımın yanı sıra parlak ve mat kullanım seçeneklerini de sunan multi stick yanaklarınızı yaz sıcaklığındaki tonlarla ısıtıyor.

    Mystic esintileri pembe ile hissedin

    Pembenin her tonunun güzelliğe ayrı bir dokunuş yaptığı Koton Beauty Mystic teması göz alıcı dudaklar ve gizemli bakışları hedef alıyor. Etnik desenlerden ilham alınarak hazırlanan temada kadife dokulu lipstick dudakları ön plana çıkartırken, mürdüm renklerde far paleti göz alıcı bakışlar yaratıyor. Yanaklara canlılık getiren doğal pembe tonlarındaki Multi Stick ise hem mat hem sedefli kullanım seçeneği ile temada yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.