DOLAR 32,5657
EURO 34,7364
ALTIN 2488,787
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Beauty ile bu yaz egzotik ferahlığı teninizde hissedin

    Koton Beauty ile bu yaz egzotik ferahlığı teninizde hissedin
    05.06.2018
    A+
    A-

    Egzotik kokulardan ilham alarak hazırlanan Koton Beauty 2018 İlkbahar-Yaz Jungle serisi hem kadınlara hem de erkeklere özel birbirinden iddialı ve ferah parfüm seçenekleri sunuyor.

    Yazın sıcaklığını hissettiğimiz bu günlerde Koton Beauty’nin, kadınlar ve erkekler için hazırlanan birbirinden özel yaz parfüm ve vücut spreyleri raflardaki yerini aldı. Koton Beauty, Jungle serisinde yer alan; Exotic Paradise Bright Sunset ve Exotic Paradise Fair Aqua ile kadınların özgün güzelliğine son dokunuşları yaparken Urban Jungle Green Bay ve Urban Jungle Azure Sky ile de doğanın ferahlığını hissetmek isteyen erkeleri etkisi altına alıyor.

    Exotic Paradise ile Çiçeklerin Büyülü Dünyası Size Eşlik Etsin

    Koton Beauty, çiçeklerin büyülü dünyasını teninde hissetmek isteyen kadınlara Bright Sunset ve Fair Aqua ile özgün dokunuşlar sunuyor.

    Üst notalarında limon ve mandalina ile yaza başlangıç yapan Bright Sunset, alt notalarını şekerli kokularla tamamlarken yaz mevsimini de her daim teninizde hissetmenizi sağlıyor.

    İlk olarak meyve aromalarıyla etkisi altına alan Fair Aqua, çiçek ve şekerli notalarla harmanlanarak egzotik ve iddialı kokuları tercih eden kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

    Doğanın Ferahlığını Hissetmek İsteyen Erkeklere; Urban Jungle…

    Koton Beauty, Green Bay ve Azure Sky seçenekleri ile doğandan gelen ferahlığı teninde hissetmek isteyen erkekleri etkisi altına alıyor.

    Biberiye ve bergamotun, muskat ve kakule baharatları ile harmanlanan Green Bay, ferahlığı kadar iddialı kokusuyla da Koton Beauty’nin dikkat çekici kokuları arasında yer alıyor.

    Bergamot, üzüm ve nane notaları ile ferah bir giriş yapan Azure Sky ise orta notalarında alışılmışın dışında capuccino notasıyla buluşarak eşsiz bir parfüm olma özelliğini taşıyor.

    Koton Beauty, 2018 İlkbahar-Yaz Jungle parfüm serisi, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton. com’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.