DOLAR 32,3221
EURO 35,0959
ALTIN 2300,177
BIST 9046,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Beauty Summer Baroque yazın sıcak meltemini teninize yansıtıyor

    Koton Beauty Summer Baroque yazın sıcak meltemini teninize yansıtıyor
    30.05.2018
    A+
    A-

    Koton Beauty Summer Baroque’un metalik tonlardaki göz farları kendi paletinizi oluşturmanıza imkan tanırken, aydınlatıcı ve ruj seçenekleri ile tarzınıza en uygun renk alternatifleri sunuyor. Yepyeni Summer Baroque serisiyle cildinize yansıyacak sıcak ve aydınlık bir görünüm ile yaza merhaba deyin.

    Koton’un yaz ayları için birbirinden farklı ve ışıltılı seçenekler ile özel olarak hazırladığı Summer Baroque serisi, yaz güneşinin sıcacık etkisiyle harmanlanarak canlı bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Koton Beauty’nin yeni ürün yelpazesinde bulunan metalik far, likit aydınlatıcı ve metalik mat ruj gibi yazın capcanlı enerjisini cildinize yansıtacak sıcak ve aydınlık ürünleri ile yaza merhaba demenin tam zamanı.

    Farlardaki farklı ton ve seçeneklerle kendi tarzını kendin yarat konsepti devam ediyor…

    Işıltılı bir görünümden hoşlananlar, Koton Beauty Summer Baroque’un sunduğu en trend metalik renk alternatifleriyle kendi paletini oluşturabiliyor. Serideki likit aydınlatıcı ve metalik mat rujlar ise yazın ışıltısını tüm cilde yansıtmaya yardımcı oluyor.

    Yazın sıcak meltemini teninizde hissetmenin tam zamanı…

    Dörtlü ve tekli ambalaj seçenekleri ile metalik farlar, özenle hazırlanmış zengin içeriği ve sedefleri ile göz kapağında kolayca dağılırken uygulanan tek kat ile de istenilen göz alıcı metalik rengi ışıltıyla gösteriyor. Uzun süre kalıcı etkisi ve topaklanma yapmayan özelliği ile Metalik Far, yazın en ışıltılı stil sahibi kadınların önceliği olur nitelikte.

    Mat metalik likit rujun yarattığı eşsiz ipeksi mat görünüm ve dudaklarda kolayca yayılan özel formülü, ayrıcalıklı olmak isteyen tüm kadınların öncelikli tercihi olacak.Bulaşma yapmadan uzun süre kalıcı etkisi ile yoğun ve metalik mat yapısı, dudakları sararak eşit ve pürüzsüz bir dağılım sağlıyor.

    Likit aydınlatıcı ise, içerisinde bulunan ultra ışıltılı sedefler yüzünüze ve vücudunuza büyüleyici bir parlaklık verirken yapısındaki gliserin ile cildi nemlendiriyor ve yumuşatıyor. Kolayca uygulanabilen, ciltte pürüzsüz ve yumuşak bir his bırakan likit aydınlatıcı, çok yönlü özelliği ile de yüz, elmacık kemikleri, dekolte, kollar ve bacaklar gibi ışıltı katmak istenen her yere rahatlıkla uygulanabiliyor.

    Koton Beauty Summer Baroque ürünleri, 14,99 TL – 29,99 TL fiyat aralığı ile seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.