DOLAR 32,5011
EURO 34,5644
ALTIN 2498,934
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton, Love Koleksiyonu ile Petival Festivali’nde

    Koton, Love Koleksiyonu ile Petival Festivali’nde
    20.09.2019
    A+
    A-

    Koton, hayvanların daha iyi bir hayat yaşamasına yönelik destek ve projeleri kapsamında, Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı evcil hayvan ve yaşam festivali Petival 2019’da yerini alıyor. 20-21-22 Eylül tarihlerinde Bebek Parkı’nda gerçekleştirilecek festivalde, yeni sezon Koton Love Koleksiyonu ilk kez müşterilerinin beğenisine sunuyor.

    Koton, can dostlarımızın yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik projeleri desteklemeye devam ediyor. Bana Göz Kulak Ol Derneği iş birliğiyle oluşturduğu Love Koleksiyonu ile sokak hayvanlarına mama, tedavi ve barınma desteği için kaynak sağlamayı amaçlayan Koton, Love Koleksiyonu yeni sezon tasarımlarını 20-21-22 Eylül tarihlerinde Bebek Parkı’nda gerçekleştirilecek evcil hayvan ve yaşam festivali Petival 2019’da hayvan severlerle buluşturuyor.

    10.000 sokak hayvanına göz kulak olmak hedefiyle tasarlanan ve sezonun trendi hayvan figür ve desenleriyle modanın nabzını tutan koleksiyonda kadın, erkek ve çocuk kategorilerinin yanında, en iyi dostlarımız olan hayvanlara özel tasarımlar da yer alıyor. 2019/20 Sonbahar-Kış Koton Love Koleksiyonu’nun sezondaki sürprizi, evcil hayvanlar ve sahipleri için bir örnek şekilde hazırlanan My Best Friends tasarımları da Petival 2019’da hayvan sahipleriyle ilk kez buluşuyor.

    Dikkat çeken tasarımları, sevimli logosu ve özel hazırlanmış etiketleriyle öne çıkan yeni sezon Koton Love Koleksiyonu Petival 2019’da hayvan severleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.