DOLAR 32,5053
EURO 34,5779
ALTIN 2493,624
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton sevdikleriniz için özel hediyeler sunuyor

    Koton sevdikleriniz için özel hediyeler sunuyor
    29.12.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşarken, tüm sevdikleriniz için, kadın giyimden erkek giyime, çocuk giyimden ayakkabıya, iç giyimden aksesuara kadar bu yılda da sınırsız hediye seçenekleri sunuyor.

    Büyükten küçüğe herkesin heyecan yaşadığı yılbaşı gecesinde, sevdiklerinize özel hediye alternatiflerini bulabileceğiniz en doğru adres olan Koton’da, kış sezonu ürünleri birbirinden renkli ve zevkli tasarımları ile sizleri bekliyor.

    Gecenin göz alıcı kadını olmak istiyorsanız; kırmızının sıcak tonları ile şarap renklerinin öne çıktığı kış koleksiyonu tam size göre. Birbirinden şık ve trend tasarımlar ile gecenin en zarifi siz olabilirsiniz. Kırmızı ve siyah renklerle parıltılı kumaşların fark yarattığı ürünler bu gecenin vazgeçilmezi olurken, sevdikleriniz için de en özel hediye seçenekleri olanağı sunuyor.

    Erkekler için sayısız hediye seçenekleri…

    Erkek giyimin trendini belirleyen iddialı ürünler hem sizin hem de sevdikleriniz için en doğru seçim oluyor. Erkekler için yılbaşı dönemine özel uygun fiyatlı, en trend hediye seçenekleri sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri Koton mağazalarında bekliyor.

    Çocuklar için de birbirinden renkli ve eğlenceli ürünler Koton’da!

    Yeni yılın yaklaşması ile en çok heyecanlanan çocuklar için, hayal dünyaları kadar renkli ve eğlenceli Disney karakterleri ile zenginleştirilen Koton Kids koleksiyonuyla miniklerin hediye hayalleri gerçeğe kavuşuyor. Birbirinden eğleceli parçalardan oluşan koleksiyon, çocukların seveceği alternatifli hediye seçeneklerini bir arada sunuyor.

    Yeni yılda sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için zengin hediye seçenekleri Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.