DOLAR 32,5797
EURO 34,677
ALTIN 2525,596
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton Sport Koleksiyonu şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor

    Koton Sport Koleksiyonu şıklık ve rahatlığı bir arada sunuyor
    20.03.2018
    A+
    A-

    Koton Sport, birbirinden renkli ve şık duran tarzları ile rahatlığını önemseyen kadın ve erkekler için onlarca alternatif sunuyor.

    En yeni, en moda ve en trend tasarımları moda tutkunları ile buluşturan Koton, bu sezonun rahatlığı öne çıkaran modelleri ile dikkat çeken Koton Sport Koleksiyonunu moda severlere sunuyor. Nefes alan, esnek kumaş kalitesi ve teknik detaylar kullanılarak tasarlanan ürünleriyle Koton Sport, sporda iyi bir görünüş oluşturmanın yanı sıra spor esnasında yüksek performans elde edilmesini amaçlıyor.

    Trendleri takip eden her kadın ve erkeğin dolabında mutlaka olması gereken spor ürünleriyle Koton, birbirinden şık duran tarzları ile birçok renk alternatifi sunuyor. Spor yaparken hem şık hem rahatlığı sunan Koton Sport, her zevk ve tarza uygun olacak şekilde Tropikal Işıltı, Şehirli Sporcu, Göz Alıcı Sarı ve Kolej Stili olarak dört temadan oluşuyor.

    Yazın Canlı Renklerinin Işıltısından İlham Alın

    Tropikal yaprak motiflerinin ön plana çıktığı ‘Tropikal Işıltı’ koleksiyonu, yaz mevsiminin canlı renklerinden ilham alınarak hazırlandı. Renk paletinde neon sarı, yeşilin tonları ve kırmızı ön plana çıkarken farklı kumaşlarla tasarlanmış neon renkli üst gruplar, baskılı sweatshirtler ve color-block taytlar koleksiyonda dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

    Çizgisel Desenlerin Hakimiyeti

    Çizgilerin hakim olduğu ‘Şehirli Sporcu’ koleksiyonunda ise turuncu ve ördek yeşili ön planda. Farklı formlarla, çizgisel desenin harmanlandığı koleksiyonda, sloganlı taytlar ve üst gruplar dikkat çekiyor. Siyah ve beyazın klasik çizgisi, turuncu renk ve detaylarla hareket kazanıyor.

    Sarı, siyah, kırmızı ve grinin ön plana çıktığı kolej stili…

    Sarının ağırlıkta olduğu ‘Göz Alıcı Sarı’ temasında, kolej stili ön plana çıkıyor. Parlak çimen yeşilinin yardımcı renk olarak kullanıldığı koleksiyonda, Bra ve taytlarda kullanılan keskin color-block detaylar, Oversize sweatshirtler dikkat çekiyor.

    Kırmızı, beyaz, gri ve siyahın ön plana çıktığı ‘Kolej Stili’ teması ise ismiyle örtüşen kolej stilini yansıtıyor. Amblemli sweatshirtler ve baskılı t-shirtler, koleksiyonda bu tarzı tamamlayan en önemli parçalar arasında yer alıyor.

    Koton Sport Erkek Koleksiyonu ile spor yaparken tarz ve performans ön plana çıkıyor

    Koton Sport Erkek koleksiyonu ise Siyah & Beyaz, Işık Hızı, Kırmızının Gücü, Denim Etkisi, Dinamik Turuncu ve Doğa Esintisi olmak üzere altı temadan oluşuyor.

    ‘Siyah & Beyaz’ temasında, spor yaparken vücudu saran ve hava aldıran dikişsiz t-shirtler ön plana çıkarken Neopren kumaşların ve teknik detayların kullanıldığı ürünler ile spor yaparken performans ön plana çıkıyor.

    Siyah, beyaz ve gri melanjın, neon sarı ve ördek yeşili ile harmanlandığı ‘Işık Hızı’ temasında ise farklı kumaşlar kullanılarak tasarlanmış neon baskılı ürünler ağırlıkta olurken dikiş ve teknik detayları koleksiyonun olmazsa olmazları arasında.

    Kırmızının dinamizminden ilham alınarak ve saks mavisi ile kombinlenerek hazırlanan ‘Kırmızının Gücü’ serisi de koleksiyonun dikkat çeken parçalarından oluşuyor.

    Mavinin ve denim efektli kumaşların yoğun olarak kullanıldığı ‘Denim Etkisi’ temasında; reflektör baskılar ve ürünlerde kullanılan teknik detaylar sıkça gözlemleniyor.

    Turuncu ve saks mavisinin hakimiyetindeki ‘Dinamik Turuncu’ temasında ise Slogan baskılı & melanj efektli T-shirtler ve color block sweatshirtler ön planda.

    Doğadan ve yeşilin tonlarından ilham alın ‘Doğa Esintisi’ temasında, devore ve kaplama gibi farklı kumaş türleri koleksiyona zenginlik katıyor. Ayrıca Kamuflaj desen ve reflektör baskı teknikleri kullanılarak tasarlanmış ürünler koleksiyonun en dikkat çeken parçaları arasında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.