DOLAR 32,5306
EURO 34,9716
ALTIN 2440,719
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton’a İHKİB’den ödül

    Koton’a İHKİB’den ödül
    22.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin moda ve perakende öncüsü Koton, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyoncular Birliği (İHKİB) tarafından ödüllendirildi. Koton, 2017 yılında hazır giyim ve konfeksiyon ihracatına yaptığı katkılardan ötürü platin ödüle layık bulundu.

    Sektörde 30. Yılını kutlayan Koton, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. İhracat performanslarına göre tekstil, hazır giyim, dış ticaret şirketleri ve deri sektöründeki lider firmaların ödüllendirildiği İHKİB Ödül Töreni’nde Koton, 2017 yılında gerçekleştirdiği ihracat ile platin ödülün sahibi oldu.

    Koton adına ödülü teslim alan Tedarik Direktörü Betül Dündar ‘Koton, bugün 28 ülkede mağazası olan ülkemizin en önemli global markalarından biri. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz ihracat ile hem sektörümüze hem de ülkemize katkıda bulunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz.’ dedi.

    Koton’un 305’i Türkiye’de, 207’si yurt dışında olmak üzere toplam 512 mağazası bulunuyor. Koton, 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.