DOLAR 32,487
EURO 34,9473
ALTIN 2430,491
BIST 9809,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton’a “Yılın Markası” ödülü

    15.07.2019
    A+
    A-

    Koton, iletişim dünyasının önemli organizasyonlarından “Campaign Brand of the Year” Ödüllerinde “Yılın Markası” seçildi.

    30 yılı aşkın süredir en moda ve en trend tasarımları moda tutkunları ile buluşturan Koton, Campaign Türkiye Dergisi tarafından bu yıl Türkiye’de ikinci kez düzenlenen “Campaign Agency & Brand of the Year Ödülleri” kapsamında Giyim ve Tekstil Kategorisinde Yılın Markası (Brand of the Year) ödülüne layık görüldü. Ürün çeşitliliği ve kalitesi, müşteri deneyimi ve hizmet kalitesi anlamındaki çalışmalarıyla öne çıkan Koton, yeni ve prestijli bir ödülün daha sahibi oldu.

    “Campaign Agency & Brand of the Year Ödülleri”nde Yılın Markası ödülünü almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Koton Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz “Koton’da 30 yılı aşkın süredir müşterilerimizin hayatına tarz katmak hedefiyle çalışıyoruz. Bunu sağlamak için de müşteri beklentilerini stratejimizin odağına koyuyoruz. Yıllardır hem moda hem de müşteri deneyimi alanında aldığımız birçok ödül bize müşterimize ulaşmakta en doğru yolda olduğumuzu da gösteriyor. Bu özen ve çalışmalarımızı bir kez daha böyle değerli bir ödülle taçlandırmış olmaktan ötürü çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

    Koton’un 2019 yılında aldığı diğer ödüller ise şöyle sıralanıyor:

    Mayıs 2019: TEGEP (Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği) En İyi Eğitim ve Gelişim Programı Kategorisi Gümüş Ödül – Koton Moda

    Mayıs 2019: Moda Tekstil Aksesuar Kategorisi Tam Benim Tarzım Kampanyası – Altın Effie Ödülü

    Nisan 2019: Secret CV – İK’nın Yıldızları Ödül Töreni – En İyi İşveren Markası Ödülü

    Mart 2019: ACE Awards – Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü

    Şubat 2019: AYD Türkiye’nin Bir Numaralı Markaları Ödül Töreni – En Beğenilen Kadın Giyim Markası Ödülü (7. Kez)

     

    Koton’a“Yılın Markası” Ödülü..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.