DOLAR 32,5047
EURO 34,6734
ALTIN 2480,35
BIST 9605,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton’da her tarz için bir kapsül

    Koton’da her tarz için bir kapsül
    06.10.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM Meydan Çarşı ve -1 Çarşı Katı’nda bulunan Koton’un 2017-2018Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı yeni kapsül koleksiyonlar, modern kadının şehir hayatına hızlı dönüşünü simgeliyor. Her farklı tarz için bir kapsül koleksiyon sunan Koton, sezonda seçkin kumaşlar ve göz alıcı renkler ile de dikkat çekiyor.

    2017-2018 Sonbahar-Kış sezonuna birbirinden zengin kapsül koleksiyonlar ile giriş yapan Koton, her tarzdan kadının dolabında, farklı kapsül koleksiyonları ile yer almaya hazırlanıyor. Her kapsülün farklı bir tarzı simgelediği koleksiyonlar; Feminine Tailoring, Nomadic ve Tapestry temaları altında sezona sunuluyor.

    Feminen Silüetlerin Yaratıcısı; Feminine Tailoring

    Feminine Tailoring koleksiyonu, suiting gibi erkekler için tasarlanan takım elbise kumaşlarının oluşturduğu maskülen detayları feminenleştiriyor. Ekose ve pinstripe desenlerinin ağırlıkta olduğu koleksiyon, şehir hayatına hızlı dönüş yapan kadınların radarına giriyor. Formal tarzların okula ve işe dönüş döneminde sıklıkla tercih edeceği tasarımları kapsayan koleksiyonda; kırmızı, beyaz, siyah ve gri renkler ağırlık gösteriyor. Koleksiyonda ekose ceket ve gömlekler de ön plana çıkıyor.

    Nomadic Koleksiyonu ile Bohem Bir Tarz

    İç içe geçmiş desenlerin, haki ile kombinlenmiş nakışların ön planda olduğu Nomadic Koleksiyonu, hem modern hem de bohem stilleri bir araya getirmeyi sevenleri hedef alıyor. Hareketli yaşam tarzını benimseyenlerin rahatlıkla kullanabileceği koleksiyonda bohem elbiseler, nakışlı kimonolar, haki pantolonlar ve parkalar bulunuyor.

    Tapestry Koleksiyonu ile Gözleri Kamaştıran Üç Boyutlu Görünüm

    Üç boyutlu desenlerin başrol oynadığı Tapestry Koleksiyonu, çok desenli tasarımları casual stillerle buluşturuyor. Modern yaşamı renklendiren ve mimari bir görünüme sahip olan koleksiyonda hardal sarısı, haki, kiremit ve marine renklerin kullanımı ağırlık gösteriyor. Siyah üstü çiçek desenlerin, kapitone dokuların, işli üst ve alt grupların yer aldığı koleksiyonda zengin ve kaliteli kumaşlar da göz dolduruyor. Koton Tapestry Koleksiyonu’nda, hem jakarlı ve süet tasarımlar hem de renkli baskılı dantel kumaşlardan oluşan tasarımlar güçlü stiller oluşturuyor.

    Sezona tarz ve model zenginliği sunan Koton 2017-2018 Sonbahar-Kış Kapsül Koleksiyonları, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton. com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.