DOLAR 32,6212
EURO 34,7384
ALTIN 2517,221
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Koton’dan Star Wars Severlere yepyeni bir koleksiyon

    Koton’dan Star Wars Severlere yepyeni bir koleksiyon
    18.12.2017
    A+
    A-

    Koton’un Star Wars hayranlarına özel hazırladığı; serinin merakla beklenen sekizinci halkası Star Wars: Son Jedi’dan ilham alınarak oluşturulan Koton Star Wars Koleksiyonu, filmin vizyona girmesiyle birlikte mağazalarda yerini aldı.

    Star Wars efsanesinin son filmi Star Wars: Son Jedi’ın vizyona girmesiyle birlikte Star Wars karakter görselleri ve filmin ismini taşıyan baskılı tasarımlar yeniden Koton mağazalarında yerini aldı. Senaryosunu Johnson ve George Lucas’ın kaleme aldığı, Güç Uyanıyor’un kahramanlarının galaktik efsanelere katılıp Güç’ün asırlık sırlarının ve geçmişinin destansı bir macerayla anlatıldığı filmde Skywalker efsanesi de devam ediyor. Merakla beklenen filmin karakterlerinden ve Star Wars dünyasını yansıtan izlerin illüstrasyonlarından oluşan Koton Star Wars Koleksiyonu, casual kadın, erkek çocuk ve bebek kategorisinde hayranlarıyla buluşuyor.

    Koleksiyonda, erkek çocuk kategorisinde Star Wars’un galaktik temasına uyumlu parlak ve reflektör baskılı detaylar ile pullu modeller ön plana çıkarken arma detaylar ve metraj baskılı modeller de dikkat çekiyor. 9 farklı modelden oluşan kategoride uzun kollu tişört modelleri, bere, sweatshirt ve eşofman tasarımları yer alıyor.

    Casual kadın kategorisinde sezonun trendi parıltılı baskılar kullanılırken, tasarımlarla Star Wars ruhu yeniden modaya taşınıyor. 11 farklı modelden oluşan Koton Star Wars Koleksiyonu’nun causal kadın kategorisinde siyah, pembe ve bordo renkleri hakimiyet gösteriyor. Koleksiyonda spor giyimin rahat kesimleri tişört, eşofman ve sweatshirt tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.

    Starwars’un en küçük hayranlarına özel oluşturulan tasarımlar baby kategorisinde bir araya geliyor. Eşofman altı ve sweatshirt tasarımlarının yer aldığı Koton Star Wars Koleksiyonu’nda açık ve koyu gri ile bordo renkleri kullanılıyor.

    Koton Star Wars Koleksiyonu, seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da hayranlarıyla buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.