DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kozzy AVM’de Sağlık Günleri sürüyor

    Kozzy AVM’de Sağlık Günleri sürüyor
    21.01.2019
    A+
    A-

    Kozzy AVM, 23 Ocak Çarşamba günü kadın hastalıkları alanının uzman isimlerinden Prof. Dr. Murat Naki’yi ziyaretçileriyle buluşturacak.

    Misafirlerinin sağlığına büyük önem veren, akıllardaki soru işaretlerine cevap sunmak için Sağlık Günleri düzenleyen Kozzy AVM, bu hafta Acıbadem Kozyatağı Hastanesi iş birliğiyle kadın hastalıkları alanının uzman ismi Prof. Dr. Murat Naki’yi ağırlayacak.

    Rahim ağzı kanseri tedbirleri ve riskleri ile ilgili tüm bilgileri kadınlarla paylaşacak olan Prof. Dr. Naki’ye, Instagram’ın tanınmış fenomenlerinden, ‘Hassas anne’ olarak bilinen Ece Kumkale de eşlik edecek. Kadın sağlığı ve toplum bilinçlendirme çalışmalarıyla dikkat çeken Prof.Dr. Naki 23 Ocak Çarşamba günü, 14.00-15.00 saatleri arasında Kozzy ziyaretçileriyle sağlıklı yaşamın ve keyifli bir hayat sürmenin püf noktalarını paylaşacak.

    Etkinliğe tüm Kozzy ziyaretçileri ücretsiz olarak katılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.