DOLAR 32,5682
EURO 34,8669
ALTIN 2428,752
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kristal ödüllü ilk Süzme Peynir, Ekici Süzme

    Kristal ödüllü ilk Süzme Peynir, Ekici Süzme
    03.07.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen peynir markalarından Ekici Peynir, üçüncü kez Üstün Lezzet Ödülünü’nün sahibi oldu. Geçtiğimiz iki sene boyunca International Taste Institute (ITI)’den üst üste üç yıldız alarak Üstün Lezzet Ödülü’nü kazanan Ekici Süzme Peynir, bu sene bir üst ödül olan Crystal Taste Adward’ı Türkiye’de kazanan ilk süzme peynir oldu.

    Dünyanın en prestijli kuruluşlardan biri olan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü’nün düzenlediği “Üstün Lezzet Ödülleri” ödül töreni Brüksel Belçika’da gerçekleşti. Michelin yıldızlı uzman şef ve sömeliyelerin bir araya gelerek, değerlendirme yaptığı lezzetler arasında olan Ekici, Süzme Peynir üçüncü kez üstün lezzet ödülüne layık görüldü.

    Yapı, koku, doku ve aroma gibi birçok kriter göz önüne alınarak yapılan değerlendirmede Ekici Süzme Peynir, Türkiye’yi temsil eden bir peynir markası olarak Crystal Taste Adward ödülünü alarak bir kez daha Ekici lezzetini tasdikledi.

    1957 yılından beri sadece peynir üreterek tüketicilerini kaliteli ve lezzetli peynirlerle buluşturmayı kendine misyon edinen Ekici Peynir, lezzetli ürünlerini tüketicileriyle paylaşmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.