DOLAR 32,3413
EURO 35,1138
ALTIN 2310,153
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küçük ressamlar hayvan dostlarımızı resmedecek

    Küçük ressamlar hayvan dostlarımızı resmedecek
    07.03.2018
    A+
    A-

     Gratis’in çocuklar için düzenlediği geleneksel resim yarışmasında bu yıl, küçük ressamlar hayvan dostlarımızı resmederek yarışacaklar. Ödüllü yarışmanın son katılım tarihi 31 Mart olarak belirlendi.

    Gratis’in gelenekselleşen resim yarışmasında çocuklar bu yıl hayvan dostlarımızı boyalara dökecekler. Bu yıl 9’uncusu düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin her yerinden 7-10 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılabilecek.

    Yarışmaya katılmak isteyen minik ressamların yapması gereken tek şey, herhangi bir Gratis mağazasından veya gratis. com web sitesinden ücretsiz olarak temin edecekleri katılım formunu doldurmak ve sevdikleri hayvanları resmetmek olacak.

    Yarışmaya son katılım tarihi olan 31 Mart’a kadar resimlerini Gratis mağazalarına teslim eden çocukların eserleri jüri tarafından değerlendirilecek ve seçilen 12 Gratis Resim Yarışması finalisti, 21 – 22 Nisan tarihlerinde eğlenceli bir haftasonu geçirmek üzere Gratis davetlisi olarak İstanbul’a gelecekler.

    22 Nisan tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek yarışma finalinde seçilen ilk 3 resmin sahibi yaz kampına gitmeye hak kazanırken, diğer finalistler ise birbirinden güzel sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Yarışmayı kazanan ilk 3 resim aynı zamanda 23 Nisan tarihinde Gratis’in resmi web sitesinde açıklanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.