DOLAR 32,3239
EURO 35,0748
ALTIN 2282,594
BIST 9007,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kule’nin kapıları dostlara açılıyor

    Kule’nin kapıları dostlara açılıyor
    11.04.2018
    A+
    A-

    Konya Yolunda yükselen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

    Yıldırım Kule bir ilke imza atarak; işe giderken “can dostlarından” ayrılmak istemeyenlere kapılarını açacak. Başlatacakları projenin detaylarını anlatan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “Birçok çalışan hatta ofis sahibi, işe giderken evcil hayvanlarından ayrılmak istemiyor. Biz de bu noktadan hareketle böyle bir projeye imza atmak istedik. Yıldırım Kule’de yerini alan yatırımcılarımız can dostlarından ayrı kalmadan işlerine gelebilecek” dedi.Başlattıkları proje ile hayvan haklarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını anlatan Zafer Yıldırım; “7/24 çalışan ofislerin kapıları can dostlarımıza daima açık olacak” ifadelerini kullandı.

    2018’e yakışır son 18 Ofis

    Son 18 ofis için;%18 peşin, 0 faiz, 18 ay vade kampanyası ile 2018 yılının taçlandırılacaklarını belirten Zafer Yıldırım “Kampanyamız Mart, Nisan, Mayıs ayı boyunca devam edecek. Ofis sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza sunacağımız kolay ödeme planlarıyla da fark yaratacağız. Yıldırım Kule hem lokasyonu hem de sunacağı sosyal imkânlar ile çalışma ortamınıza farklı bir bakış açısı sağlayacak” dedi. Yıldırım Kule,bünyesinde barındıracağı cadde mağazalarıyla da çalışanlara yeni bir soluk getirecek , Özsüt, Volvo, Ssang Yong, Cepax, Autowax gibi firmaların yerini aldığı projede Starbucks’da çok yakında Başkentliler ile buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.